teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Aslında bekledim bakayım kim böyle bir başlık açacak diye ,evet MB9x serisi televizyonu olup "ortada kalakaldık" diyenlerdenmisiniz acaba,gerçi ben değilim,3 televizyonda 9x serisi tv,memnunmuyum diye sorarsanız,evet çok hemde,gerçi öyle 4lü 5li(4k) tv değil ama süper işimi görüyor.
Birgün çok pimpirik arkadaşım oturmaya geleceklerdi ilk kez evimize,"ben asla vestel almam" der hep, hanıma dedim "şu vestel yazısının önüne bişey koyalım" ,bankette oturan şemsiyeli bir biblo vardı,tam uydu oraya,koyduk,geldiler biraz muhabbet falan derken olay tvye geldi ;
-alocum ne marka bu
-neden sordun,tv işte
-renkleri güzelmiş
hanım:
-ohoo,biz karıkoca iki tv izliyoruz bunda
-yok artık yenge (kahkaha)
-alo,aç şu uyduyu görsün bakalım
Açtım,gözlükleri de verdim karıkocaya,taktılar gözlerine,kulaklığı da arkadaşa taktım
-Allahalaha bu ne yaaa,süpermiş arkadaş,nerden aldın bunu yurtdışındanmı,tek tvde çift tv
İnanın tvye şaşkınlıkla bakıyor halen,bibloyu kaldırdım vestel yazısı çıktı ortaya,iyicene şok oldu,duymadınmı dedim,duymadım hiç dedi...
Ben asla vestel almam diyen adamın bir daha ağzından öyle laf hiç çıkmadı,ailecek o gün ilk kez oturduk,tabii artık gidip-geliyoruz.
Evettt,peki kanal geçişlerinde reset atma varmı acaba 90 kartlı tvlerde?
Birgün çok pimpirik arkadaşım oturmaya geleceklerdi ilk kez evimize,"ben asla vestel almam" der hep, hanıma dedim "şu vestel yazısının önüne bişey koyalım" ,bankette oturan şemsiyeli bir biblo vardı,tam uydu oraya,koyduk,geldiler biraz muhabbet falan derken olay tvye geldi ;
-alocum ne marka bu
-neden sordun,tv işte
-renkleri güzelmiş
hanım:
-ohoo,biz karıkoca iki tv izliyoruz bunda
-yok artık yenge (kahkaha)
-alo,aç şu uyduyu görsün bakalım
Açtım,gözlükleri de verdim karıkocaya,taktılar gözlerine,kulaklığı da arkadaşa taktım
-Allahalaha bu ne yaaa,süpermiş arkadaş,nerden aldın bunu yurtdışındanmı,tek tvde çift tv
İnanın tvye şaşkınlıkla bakıyor halen,bibloyu kaldırdım vestel yazısı çıktı ortaya,iyicene şok oldu,duymadınmı dedim,duymadım hiç dedi...
Ben asla vestel almam diyen adamın bir daha ağzından öyle laf hiç çıkmadı,ailecek o gün ilk kez oturduk,tabii artık gidip-geliyoruz.
Evettt,peki kanal geçişlerinde reset atma varmı acaba 90 kartlı tvlerde?