VESTEL MB9X ANAKARTLAR TUNER SMART MENÜ PROBLEMİ

M Çevrimdışı

mustayu145

Yeni Üye
25 Eyl 2021
2
24
Arkadaşlar selamlar VESTEL 32HA7020 tv ye sahibim 2015 veya 2016 üretimi bir tv son iki üç aydır tuner girişi yani ef konnektör girişi mi arızalandı yoksa yazılımından mıdır bilmiyorum ama uyducu ya baktırdık sıkıntı yok sinyalde, tv yayın kesiyor smart menü yavaşladı youtube hiç girmiyor vewd app store vardı siyah ekranda kalıyor, yazılım için yardımcı olabilecek kullanıcılar lütfen yardımcı olsun vestel html5 desteği olmayan tv lerde youtobe açılmıyor dese de arçelik ve beko 2015 üretimi dahil olmak üzere flash player destekli bütün smart tv lerinde hala giriyor ve video açılıyor destek rica teşekkürler :)

M Çevrimdışı

mustayu145

Yeni Üye
25 Eyl 2021
2
24
Üstad eyvallah sağol ama peki bu yayım kesme niçindir kendim elektronik eğitimi almıştım anlayamıyorum herşey tamam ama bir anda karıncalarıp kesiyor sinyal yok diyo 25 30 sn sonra geliyo uydu lnb disqec ve kablo sağlam üstad başka yerde de test edildi yapıyor aynısını

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,794
Üstad eyvallah sağol ama peki bu yayım kesme niçindir kendim elektronik eğitimi almıştım anlayamıyorum herşey tamam ama bir anda karıncalarıp kesiyor sinyal yok diyo 25 30 sn sonra geliyo uydu lnb disqec ve kablo sağlam üstad başka yerde de test edildi yapıyor aynısını
Yayın kesme yazılımsal değil donanımsal sorun vardır. Ana kartta temassızlık veya aşırı ısınan bir parça olabilir.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,940
Anakartta arıza olabilir.
İnternetten şemayı bulup voltajları kontrol edebilirsin.
TV'yi sıfırlamayı denediniz mi?

Geri
Üst Alt