Vestel MB97 Anakart Netflix Sorunu Hakkında

darkengineer57 Çevrimdışı

darkengineer57

Yeni Üye
25 May 2019
4
33
Arkadaşlar merhaba;

Yaklaşık 1 haftadır 48FB7500 model MB97 anakart için netflix uygulaması hakkında uğraşıyordum sonunda çözdüm. V.45.23.64 yükselttikten sonra modlama yapmak gerekiyor. Modlamada dikkat edilecek noktaları anlatıyorum. Vestel Toolbox ile şu yolları takip edin Config-->MenuItemSupport-->Netflixenabled çift tıklayıp True işaretleyip, Save yapın. Daha sonra SmartMenu-->SmartMenuItems-->Netflixenabled çift tıklayıp True işaretleyip, Save yapın. Yalnız bunu yapmanız yetmeyecek çünkü smart menüde sadece 3 tane program gösterilmesine izin veriliyor. O yüzden mevcutta açık olan face, twitter ve openbrowser veya youtube uygulamalarından 2sini false yapmanız gerekecek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

WhatsApp-Image-2019-05-30-at-20.19.02.jpg

Olitos Çevrimdışı

Olitos 

Aktif Üye
16 Şub 2019
219
Tebrikler elinize sağlık. Acaba MB95 için de bişeyler yapabilir miyiz? :deli1

darkengineer57 Çevrimdışı

darkengineer57

Yeni Üye
25 May 2019
4
33
Tebrikler elinize sağlık. Acaba MB95 için de bişeyler yapabilir miyiz? :deli1
Bu işlemler MB97 ve MB98 de yapılıyor ama MB95 için vestel müşteri hizmetlerini arayıp son yazılımı isteyin ondan sonra modlama işlemini deneyin bi. Yalnız her yerde yazılım ve modlama işlemlerinin tehlikeleri yazıyor bunları mutlaka göz önünde bulundurun.

E Çevrimdışı

exelans01

Yeni Üye
7 Kas 2019
2
24
bende mb98 var yazılım güncelledim fakat netflix yok birileri bana yardimci olabilirmi acaba

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
bende mb98 var yazılım güncelledim fakat netflix yok birileri bana yardimci olabilirmi acaba
Televizyondan profil dosyalarınızı alınız.
Burada nasıl alındığı var. Sonrasında arkadaşın ilk mesajda anlattığı gibi vesteltolbox uygulamasını PC ye kurup adımları takip ediniz

Geri
Üst Alt