vestel mb96 yazılım

S Çevrimdışı

stevexvai

Yeni Üye
24 Kas 2024
4
30
sevgili arkadaşlar sizce bu cihaza yazılım yüklenebilir mi yada sadece youtube çalıştırması sağlanabilir mi en uygun sürüm hangisi olur yardımlarınız için şimdiden teşekürler
model no: 3d smart 42fa8200 led tv
s n : 7324211 500219
cihaz tamamen orjinaldir

IMG_20241124_165727.jpg

S Çevrimdışı

stevexvai

Yeni Üye
24 Kas 2024
4
30
Hocam ben yazılımıı link verdiğiniz gün yükledim yaklaşık 10 gün geçmiş televizyonun ışığı kısılıp açılmaya ve içinden ince bir cızırtı gelmeye başladı yazılımdan olduğunu düşünmüyorum ama ilk neyine bakmayalım

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,429
Hocam ben yazılımıı link verdiğiniz gün yükledim yaklaşık 10 gün geçmiş televizyonun ışığı kısılıp açılmaya ve içinden ince bir cızırtı gelmeye başladı yazılımdan olduğunu düşünmüyorum ama ilk neyine bakmayalım
Resim menüsünde arka aydınlatma düşük, orta, yüksek hangi konumda

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,429
Otomatik konumunda ancak bugün televizyon zor açılmaya ve daha çok ses çıkarmaya başladı
Orta konuma alın ışığın kısılıp açılması gider ledler daha uzun ömürlü olur. İçerisinden gelen cızırtı trafo, bobin, kondansatör sesi olabilir trafo ve bobinin sesi izole edilerek kesilir kondansatör değiştirilerek teşhis için yazdığım parçalar kontrol edilmelidir. Son kullanıcıysanız işi bilen bir usta baksın elektrik çarpma riski var can güvenliğiniz daha önemli

S Çevrimdışı

stevexvai

Yeni Üye
24 Kas 2024
4
30
Orta konuma alın ışığın kısılıp açılması gider ledler daha uzun ömürlü olur. İçerisinden gelen cızırtı trafo, bobin, kondansatör sesi olabilir trafo ve bobinin sesi izole edilerek kesilir kondansatör değiştirilerek teşhis için yazdığım parçalar kontrol edilmelidir. Son kullanıcıysanız işi bilen bir usta baksın elektrik çarpma riski var can güvenliğiniz daha önemli
Güç kaynağından kaynaklı bir sorun var en iyi bilene göstereyim teşekkürler yardımlarınız için

P Çevrimdışı

Polat Alemdar

Yeni Üye
1 Nis 2025
1
20
MB96 güncelleme yazılımı bildirim çanından ulaşabilirsin.
Bana mb96 link atabilir misin

MB96 güncelleme yazılımı bildirim çanından ulaşabilirsin.
Mb96 link acil

Atsana bana linki

Arkadaşlar bana mb96 yazılım linkini atabilecek varsa atabilir mi acil lazım çünkü televizyonun youtubesi açılıyor fakat video oynatılamıyor

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt