oğuzhan0808
Yeni Üye
Ailecek izleyebilmek için bir netflix hesabı aldık ama televizyonumuzdaki mb96 anakartı yüzünden netflixi yükleyemedik biraz araştırdıktan sonra mb97 anakartlarda netflixin açıldığını gördüm
Aynen abi şu an için 97i 96 ya benzese de 98 bı tık farklı mb100 daha da farklı ama 211 110 uzantıları benzermb110 ve mb211 takilabilir, mb110 ben zaten takmistim,mb211 elimde var uygun lvds bulursam deneyecegim..
bazı yerlerde parçasız bir şekilde fat32 formatında boş bir flaş belleğe istenilen sürüm yüklenip kurulabiliyordu senin vermiş olduğun linke kısa bir göz gezdirdikten sonra parçalarla bunu yaptığını anladımEvet zor ama yapılabilir..
Anakart degisimi hakkinda dikkat edilmesi gereken ayrintilar,deneyimlerim..
Cesitli sebeblerden dolayi anakartimiz bozuldugunda veya artik teknik yetersizlikler sebebiyle youtube netflix gibi uygulamalari desteklememeye basladiginda aklimiza gelenlerden bir tanesi mevcut kart yerine daha iyi özelliklere sahip kart takabilirmiyiz sorusudur. Ben bu soruya cevap vermek...tavsiyeforumu.com
He sen şunu düşündün= yazılım ile mb97 ye geçmek?bazı yerlerde parçasız bir şekilde fat32 formatında boş bir flaş belleğe istenilen sürüm yüklenip kurulabiliyordu senin vermiş olduğun linke kısa bir göz gezdirdikten sonra parçalarla bunu yaptığını anladım
peki mb96ya netflix kurmak mümkün değilmiHe sen şunu düşündün= yazılım ile mb97 ye geçmek?
Böyle şey mümkün olsa idi oooo neler yapardık![]()
Olsa idi inan saklamazdik, donanım yetersiz.peki mb96ya netflix kurmak mümkün değilmi