vestel mb96 televizyonumu mb97 yapabilirmiyim

oğuzhan0808

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
oğuzhan0808
Ailecek izleyebilmek için bir netflix hesabı aldık ama televizyonumuzdaki mb96 anakartı yüzünden netflixi yükleyemedik biraz araştırdıktan sonra mb97 anakartlarda netflixin açıldığını gördüm

Evet zor ama yapılabilir..

Mb97 ye geçmek için o ana kartı aldığımızı düşünelim ve 1 sene sonra desteğin ondan da çekildiğini düşünürsek boşa masraf olur ?
En mantıklısı android box cihazı almanızı tavsiye ederim

mb110 ve mb211 takilabilir, mb110 ben zaten takmistim,mb211 elimde var uygun lvds bulursam deneyecegim..

mb110 ve mb211 takilabilir, mb110 ben zaten takmistim,mb211 elimde var uygun lvds bulursam deneyecegim..
Aynen abi şu an için 97i 96 ya benzese de 98 bı tık farklı mb100 daha da farklı ama 211 110 uzantıları benzer

Evet zor ama yapılabilir..

bazı yerlerde parçasız bir şekilde fat32 formatında boş bir flaş belleğe istenilen sürüm yüklenip kurulabiliyordu senin vermiş olduğun linke kısa bir göz gezdirdikten sonra parçalarla bunu yaptığını anladım

bazı yerlerde parçasız bir şekilde fat32 formatında boş bir flaş belleğe istenilen sürüm yüklenip kurulabiliyordu senin vermiş olduğun linke kısa bir göz gezdirdikten sonra parçalarla bunu yaptığını anladım
He sen şunu düşündün= yazılım ile mb97 ye geçmek?
Böyle şey mümkün olsa idi oooo neler yapardık ☺️

peki mb96ya netflix kurmak mümkün değilmi
Olsa idi inan saklamazdik, donanım yetersiz.
Deneyebilirsiniz

Geri
Üst Alt