Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını mutlaka okuyun uygulayın sonucu yazın.İnternet bağlantı sorunu var. Ne yapmalıyım? Kablolu bağlantı olduğu halde İnternet bağlantısını kontrol edin diyor.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını mutlaka okuyun uygulayın sonucu yazın.İnternet bağlantı sorunu var. Ne yapmalıyım? Kablolu bağlantı olduğu halde İnternet bağlantısını kontrol edin diyor.
Tekrar merhabalar ,Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını okuyun uygulayın sonucu yazın.Tekrar merhabalar ,
istemiş olduğunuz bilgilere ait görüntüleri ekledim. Rica etsem yazılım konusunda yardımcı olurmusunuz. youtube da video oynatamıyorum. youtube açılıyor ama video oynatmıyor.
![]()
![]()
merhabalar, yazılım linkine nereden ulaşabilirimYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını okuyun uygulayın sonucu yazın.
Forumun sağ üst köşesinde bildirim çanı var.merhabalar, yazılım linkine nereden ulaşabilirim
burada yazılıma ait link yada bildirim göremiyorum malesef. yardımcı olurmusunuzForumun sağ üst köşesinde bildirim çanı var.
Tekrar kontrol edin. Listenin altında tümünü gör seçeneği var.burada yazılıma ait link yada bildirim göremiyorum malesef. yardımcı olurmusunuz
![]()
şimdi geldi bildirim. teşekkür ederim. deniyorum yazılımı inşallah sorunumuzu çözer. teşekkürler tekrardanTekrar kontrol edin. Listenin altında tümünü gör seçeneği var.
Az önce saat 09:11 Download başlatmışsınız.burada yazılıma ait link yada bildirim göremiyorum malesef. yardımcı olurmusunuz
![]()
yazılımı güncelledim. artık youtube da video oynatabiliyorum. teşekkür ederim. Cihazın Menü geçişleri ve uygulamalar yavaşladı gibi. ama hiç video oynatamamaktan iyidir.Az önce saat 09:11 Download başlatmışsınız.
teşekkür ederim.Rica ederiz.yazılımı güncelledim. artık youtube da video oynatabiliyorum. teşekkür ederim. Cihazın Menü geçişleri ve uygulamalar yavaşladı gibi. ama hiç video oynatamamaktan iyidir.teşekkür ederim.
gönderdim.Mb96 yazılım bende alabilirmiyim youtube video açılmıyor
![]()