Vestel mb96 için youtube video oynatılmama sorunu

İnternet bağlantı sorunu var. Ne yapmalıyım? Kablolu bağlantı olduğu halde İnternet bağlantısını kontrol edin diyor.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını mutlaka okuyun uygulayın sonucu yazın.

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.
Tekrar merhabalar ,

istemiş olduğunuz bilgilere ait görüntüleri ekledim. Rica etsem yazılım konusunda yardımcı olurmusunuz. youtube da video oynatamıyorum. youtube açılıyor ama video oynatmıyor.

vestel-tv-etkiet.jpg
vestel-tv-yazilim.jpg

Tekrar merhabalar ,

istemiş olduğunuz bilgilere ait görüntüleri ekledim. Rica etsem yazılım konusunda yardımcı olurmusunuz. youtube da video oynatamıyorum. youtube açılıyor ama video oynatmıyor.

vestel-tv-etkiet.jpg
vestel-tv-yazilim.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını okuyun uygulayın sonucu yazın.

Tekrar kontrol edin. Listenin altında tümünü gör seçeneği var.
şimdi geldi bildirim. teşekkür ederim. deniyorum yazılımı inşallah sorunumuzu çözer. teşekkürler tekrardan

Az önce saat 09:11 Download başlatmışsınız.
yazılımı güncelledim. artık youtube da video oynatabiliyorum. teşekkür ederim. Cihazın Menü geçişleri ve uygulamalar yavaşladı gibi. ama hiç video oynatamamaktan iyidir. :) teşekkür ederim.

yazılımı güncelledim. artık youtube da video oynatabiliyorum. teşekkür ederim. Cihazın Menü geçişleri ve uygulamalar yavaşladı gibi. ama hiç video oynatamamaktan iyidir. :) teşekkür ederim.
Rica ederiz.

Mb96 yazılım bende alabilirmiyim youtube video açılmıyor

17681305265947330666867077934733.jpg

Geri
Üst Alt