Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,975
her yere aynı mesajı yazmanıza gerek yok.!Merhaba 48ua9300 mb100 full yazılama ihtiyacım var vestel logosunda kalıyor
Merhaba 48ua9300 mb100 full yazılama ihtiyacım var vestel logosunda kalıyor
![]()
her yere aynı mesajı yazmanıza gerek yok.!Merhaba 48ua9300 mb100 full yazılama ihtiyacım var vestel logosunda kalıyor
Merhaba 48ua9300 mb100 full yazılama ihtiyacım var vestel logosunda kalıyor
![]()
konunun önsözü yani 1. mesajını okursanız ne yapacağınız yazıyor.televizyon yazılım talebi lazım diyor inidirmeye çalışırken benimki mb98
Güncelleme yazılımı verildi bildirimi kontrol edin.![]()
![]()
Full yazılım ve çekirdek yazılım talebim var. 55inç televizyonda sadece TV kanalı var. Çok boş
güncellemelerle yeni özellikler, görünüm, varsa hatalar giderilir.merhaba aşağıdaki yazılımlardan v1.xx ler v2.xxx ler arasında ne gibi farklar var? hangisini yüklemeliyim? bende şu an v1.34.25 yüklü durumda.
birde panel yazılımları var. bendeki panel yazılımı güncelmidir bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
ben sadece pc ekranını kablosuz olarak tv ile paylaşmak isterken sorun yaşıyorum. bir türlü bağlantı sağlayamıyorum. tvyi wireless display moduna alıyorum, pc tv'yi buluyor fakat bağlan dediğimde bir süre sonra bağlantı başarısız oldu yazıyor. ve bağlantı sağlayamıyorum.
![]()
![]()