By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Besleme kartı arızalıdır.tv açılılır gibi oluyor sonra kapanıyor bazen açılıyor tekrar kapatın mı yine aynı şekilde açılır gibi oluyor kapanıyor
Besleme kartı arızalıdır.tv açılılır gibi oluyor sonra kapanıyor bazen açılıyor tekrar kapatın mı yine aynı şekilde açılır gibi oluyor kapanıyor
besleme kartını degiştirdim ustamBesleme kartı arızalıdır.
panel dosyasıhocam mb91 tv açılış logosunda kalıp yeniden başlatıyordu kendini full yazılım bulup yükledim fakat bu kezde bütün renkler bozuk hem full yazılım hem de pq dosyası verebilir misiniz?
ful yazılım istiyorsanız alttaki konudan talep edin
yazılım dosyası verebilir misiniz
Güncelleme yazılım link
Merhaba televizyonumdaki yazılım güncel mi değilse sanırım Mb82s anakart flash belleği taktıktan sonra 1505 yazarak mı güncelleme yapmalıyım? Teşekkürler
Teşekkürler 1.0.8 ile 1.3.7 farkına bakacağımGüncelleme yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Tek yazılım ?Yeni sürümü yükledim ui name: blackpearl_lşte oldu arayüz değişti. Vpaz arayüzünün yazılımı var mb82 1.3.7 versiyonunda? Teşekkürler
Ana kart nedir?Ben de dün ilk defa manuel güncellemek istedim. Tvyi kapatıp, kumandadan ok tuşu ile güncellemek istediğimde 'software upgrade error' yazılı bir ekranla karşılaştım. Diğer yöntemle, yani kumandan 1505 tuşlayarak güncelleme yapabildim.
Mb130Ana kart nedir?