Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Anakartiniz mb100 görünüyor.Mb100 Netflix modlama konusunda ilginc geri dönüslerin oldugu bir kart,Netflix bu kartta aciliyor, menüye geliyor,ama bazi kartlarda baska sebeblerden dolayi calismayabiliyor.Fakat sonuc olarak modlamayla bu kartta Netflix kesin aktif ediliyor ve %60-70 oraninda uygulama calisiyor.Linkteki konuda anlatilanlari uygulayabilirsiniz.Link
Sevgili hosbulduk hosbulduk ,en iyisi sen hangi kartlarda netflix kendinden var ,hangi kartlarda modlama ile açılıyor ,modlama konusunda bir konu açıp liste yap eniyisi ,süper olur :ok

C Çevrimdışı

cgdsyrdkl

Yeni Üye
29 Nis 2020
2
34
Anakartiniz mb100 görünüyor.Mb100 Netflix modlama konusunda ilginc geri dönüslerin oldugu bir kart,Netflix bu kartta aciliyor, menüye geliyor,ama bazi kartlarda baska sebeblerden dolayi calismayabiliyor.Fakat sonuc olarak modlamayla bu kartta Netflix kesin aktif ediliyor ve %60-70 oraninda uygulama calisiyor.Linkteki konuda anlatilanlari uygulayabilirsiniz.Link
İlginize çok teşekkür ederim teyit etmek amaçlı yazıyorum herhangi bir güncelleme yapmama gerek yok yani modlama ile vesteltoolbox ile sorunumu çözebilirim doğru mudur? (sabahtan beri iligili tüm dosyaları güncelleme dosyalarını vs indirdim biraz kafam karıştı konularda anlattığınız gibi 3-4 dosya yerine sadece tek dosya var indirdiğim rarlarda durum öyle olunca biraz kafa karışıklığı yaşadım. işteyim şu an yarın deneme şansım olacak olup olmadığını mutlaka yazarım buraya (gerçi deneyimlerinizden ve forumda yazdıklarını okudukça olacağına inancım tam) şimdiden teşekkürler tavsiye forum ailesi!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fotolar yeni mi çekildi yoksa tamirden önce mi çekildi?
Tamirden sonra çekildi artık ne cihaz alırsam alır almaz da çekeceğim böylelikle yalan sanki yalan söylüyormuşum gibi yetkili servisten ve müsteri hizmetlerinden imalarla karşılaşmamayı umuyorum.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar öncelikle ellerinize sağlık, sabahtan beri okumadığım konu kalmadı fakat benim sorunum tam nedir nasıl çözülür açıkçası ben anlayamadım kafam çok karıştı( hata kesin bende sektör bakımından elektronikle hiç alakam yok diyebilirim yoksa anlatımlarınız çok aydınlatıcı ve açıklayıcı) vestel tv min back lighti yandı ve servise verdim tv yi kullanma sebebim olan netflix servisten dönüşte tamamen kayboldu servisteki çalışanlar ve müsteri hizmetleri dahil olmak üzere kiminle konuştuysam hayal gördüğümü ve cihazımla netflix izlemenin mümkün olmadığı cevabını defalarca aldım artık çıldırmak üzereyim yada çoktan şizofren olmuşum onların dediklerine bakarsam. yardımlarınızı arz ederim sevgili arkadaşlar.

IMG-20200429-WA0000.jpg
IMG-20200429-WA0012.jpg
selam, ana kartınız mb100 netflix fabrika çıkışı yoktur.
ama modlama ile açılabilir. (aslında tvde var ama gizli diyelim)
önce ilk sayfada bulunan mb100 bölümüne girip stabil sürümü yükleyiniz.
Ardından netflix için modlama yapacaksınız o da şu şekilde ;
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb97...-ustu-kartlarda-ise-yapmaniz-gerekenler.7599/
yukarıdaki linkten ''-Ilk islem Profil dosyasi almak'' maddesi var oradan itibaren sizi ilgilendiriyor. uygulayınız

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Selamlar kurtarma yazılımı denedim lakin restart devam ediyor kurtarma yazılımını bir defa aldı bir daha kabul etmiyor full yazılım varmıdır. Yazılım ile olmazsa mecbur anakart değişimine gideceğim.. hayırlı işleriniz olsun ustalarım kolay gelsin.

IMG_20200429_151415.jpg
full

O Çevrimdışı

Oktayb

Yeni Üye
30 Nis 2020
6
38
Merhabalar 48ua9350 cihazım var mb120 netflix, youtube ve ssiptv kullanıp tv ye geçişte video yok hatası veriyor ilk başlarda kumandadan kapatıp açınca geliyordu sonra kumandadan kapanmaz oldu hdmi a geçip tekrar tv ye dönünce düzeliyordu ancak artık o da olmuyo fişi çekip takmam gerekiyorki düzelsin servisten full yazılım temin ettim (sandisk flash bellek fat32 dosyalar ana dizine kopyalandı) yüklemeye çalışıyorum ancak yazılım yüklemesi de başlamıyor çözümü hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

42437845-AA0E-4C8C-BCB3-12CAB32AF9D4.jpg
4A2E77BD-1AB9-4375-A112-B3DFB0ECAB33.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar 48ua9350 cihazım var mb120 netflix, youtube ve ssiptv kullanıp tv ye geçişte video yok hatası veriyor ilk başlarda kumandadan kapatıp açınca geliyordu sonra kumandadan kapanmaz oldu hdmi a geçip tekrar tv ye dönünce düzeliyordu ancak artık o da olmuyo fişi çekip takmam gerekiyorki düzelsin servisten full yazılım temin ettim (sandisk flash bellek fat32 dosyalar ana dizine kopyalandı) yüklemeye çalışıyorum ancak yazılım yüklemesi de başlamıyor çözümü hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

seri numarası paylaşırsanız farklı yazılım varsa onu deneyelim

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

verilen yazılımı siz mi rardan çıkardınız yoksa servis bu şekilde mi flaşa atıp verdi

Geri
Üst Alt