Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

B Çevrimdışı

by yoksul

Yeni Üye
2 Mar 2020
10
44
mb140 ana kart vestelin en alt ana kartı diyebiliriz, internet yoktur. smart özelliği yoktur.:oku
Hocam tamam İnternet özelliği olmaya bilir ama çökmüş vaziyetteyken bile Hdmi ve harici uydu cihazı bağlana biliyordu şimdi bu özellikler de çalışmıyor. Hdmi görmüyor. Harici cihaz özelliği fonksiyonu yok. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam tamam İnternet özelliği olmaya bilir ama çökmüş vaziyetteyken bile Hdmi ve harici uydu cihazı bağlana biliyordu şimdi bu özellikler de çalışmıyor. Hdmi görmüyor. Harici cihaz özelliği fonksiyonu yok. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler.
Ben size hdmı görmez demedim ki smart sorunuza cevap vermiştim.
By_Trol By_Trol sende başka full var mı ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Üzgünüz 3 kişi de de aynı yazılım var. Donanımsal arıza da olabilir. En kotu servisten destek alınız

E Çevrimdışı

easci73

Yeni Üye
29 Mar 2020
1
25
Vestel mb211 anakartlı TVme core yazılım yüklerken 99 da takılı 1 saattir. Ne yapmam lazım?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Beyler yeri burası olmayabilir ama bu Vestelin "Kullanma Kılavuzlarını" indirme linki varmıdır
kendi Sitesine bakıyorum bulamadım gitti,Yazılım sayfasını da bulamadım nereye bakılıyor bunlar
için özellikle bana Oled TV nin kılavuzu gerekiyor??

A Çevrimdışı

Ali ahmadı

Yeni Üye
29 Mar 2020
2
31
Yazilim yukseltme internet youtube girilmiyor
mp96

IMG_20200329_133220.jpg

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Beyler yeri burası olmayabilir ama bu Vestelin "Kullanma Kılavuzlarını" indirme linki varmıdır
kendi Sitesine bakıyorum bulamadım gitti,Yazılım sayfasını da bulamadım nereye bakılıyor bunlar
için özellikle bana Oled TV nin kılavuzu gerekiyor??

H Çevrimdışı

htp-13

Yeni Üye
28 Mar 2020
1
32
hocam ben hı level tv ye yanlış yazılım yükledim ve tv açılmadı. ışık yanıp sönüyor sonra stabil bir halde kalıyor ama tv açılmıyor

Geri
Üst Alt