S Çevrimdışı selçuk74 Yeni Üye 31 Eki 2024 3 43 31 Eki 2024 #1 FULL YAZILIMA İHTİYACIM VAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,450 31 Eki 2024 #2 daha önce kurtarma yazılımı denediniz mi yada başka yazılım yüklemeye çalıştınız mı.? Oyla 0 Downvote
S Çevrimdışı selçuk74 Yeni Üye 31 Eki 2024 3 43 31 Eki 2024 #3 Sota' Alıntı: daha önce kurtarma yazılımı denediniz mi yada başka yazılım yüklemeye çalıştınız mı.?N Genişletmek için tıkla ... Hayır Sota' Alıntı: daha önce kurtarma yazılımı denediniz mi yada başka yazılım yüklemeye çalıştınız mı.? Genişletmek için tıkla ... Çalışır duruma geldiğinde versiyon yükseltmekte istiyorum yardımcı olabilirseniz Bu etiketteki bilgilerle yardımcı olmanızı rica ederim Son düzenleme: 31 Eki 2024 Oyla 0 Downvote
Sota' Alıntı: daha önce kurtarma yazılımı denediniz mi yada başka yazılım yüklemeye çalıştınız mı.?N Genişletmek için tıkla ... Hayır Sota' Alıntı: daha önce kurtarma yazılımı denediniz mi yada başka yazılım yüklemeye çalıştınız mı.? Genişletmek için tıkla ... Çalışır duruma geldiğinde versiyon yükseltmekte istiyorum yardımcı olabilirseniz Bu etiketteki bilgilerle yardımcı olmanızı rica ederim
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,450 31 Eki 2024 #4 selçuk74' Alıntı: Hayır Çalışır duruma geldiğinde versiyon yükseltmekte istiyorum yardımcı olabilirseniz Bu etiketteki bilgilerle yardımcı olmanızı rica ederim Genişletmek için tıkla ... mb140 kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
selçuk74' Alıntı: Hayır Çalışır duruma geldiğinde versiyon yükseltmekte istiyorum yardımcı olabilirseniz Bu etiketteki bilgilerle yardımcı olmanızı rica ederim Genişletmek için tıkla ... mb140 kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
S Çevrimdışı selçuk74 Yeni Üye 31 Eki 2024 3 43 31 Eki 2024 #5 İlginize, emeğinize teşekkürederim Zahmet verdim kusura bakmayın ama bir isteğim daha olacak Üst sürüm var mı? Varsa yükseltebilirmiyiz? Son düzenleme: 31 Eki 2024 Oyla 0 Downvote
İlginize, emeğinize teşekkürederim Zahmet verdim kusura bakmayın ama bir isteğim daha olacak Üst sürüm var mı? Varsa yükseltebilirmiyiz?