Vestel MB120 Smart TV için uygulama indirebileceğim bir site

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
android dışında uygulama inmez modlama ile kapalı olan özellikler etkin olur forumda modlama konuları mevcut

E Çevrimdışı

Ebuhasan

Aktif Üye
23 Kas 2018
77
28
Aslında, yapmak istediğim USB üzerinden TV'ye uygulama yüklemek. USB'ye atmak için indirmek istiyorum uygulama'yı siteden. Umarım açabilmişimdir.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Aslında, yapmak istediğim USB üzerinden TV'ye uygulama yüklemek. USB'ye atmak için indirmek istiyorum uygulama'yı siteden. Umarım açabilmişimdir.
Olmaz , olmuş olsaydı ilk benden mutlaka duyardın(ız) sevgili Ebuhasan ve senin adında herkese yazıyorum.usbden yüklenen tek uygulama benim yaptığım ama sadece 9x kartlarda çalışan ve html ile link vererek uzaktaki dosyayı çalıştırmak :) Gayet basit bir şey,aslında bende yapmadım da ,sadece olayı çözdüm (bana aittir,belirteyim :) )
Tabii sevgili rfve rfve ile ortaklaşa bir portal üzerinde de çalışıyorduk ,ama o da yarım kaldı,zaten o portal dediğimiz de html idi :)
Bu arada tv içinde uygulamaların "vendor" klasöründer olduğunu belirteyim,gerçi sadece 2 uygulama var görünüyor,tabii bazı model tvlerde bunlardan birisi işlevsiz ,o da netflix :)

E Çevrimdışı

Ebuhasan

Aktif Üye
23 Kas 2018
77
28
Tivibu uygulaması kendiliğinden kayboldu. Vestel'in marketinde arama yaptığımda Netflixte dahil bu uygulamaları bulamıyorum. Apk olarak indirmekte mi mümkün değil? Vestel nasıl kurdu?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Market dedikleri android gibi değil maalesef sevgili Ebuhasan,yukarıda anlattığım portal sadece ,ve o da zaten link olarak uygulamaya gidiyor,yani bir android app gibi yükleme,kaldırma olmuyor,vestelin tvler uygulamaları tvnin tarayıcıda bulunan ve o tvye ait kod ile portala giriş yapıyor, eğer tv uygulamayı kaldıramıyorsa o tv koduna ait portal sayfasından linki kaldırıyorlar,en basit anlatımla ,tıpkı pcdeki tarayıcılara eklediğimiz "sık kullanılanlar" gibi diyebiliriz,yani açılmayan linki kaldırmak gibi düşün. :)

Geri
Üst Alt