ne gibi kapalı özellikler ustacım bu seride olupta kapalı olan özelliklermi var ?TV'ye harici uygulama yükleme imkanınız yok fakat kapalı özellikleri modifikasyon yoluyla açmayı deneyebilirsiniz.
Ama bunu yaparken sorumluluk size ait, orjinal dosyaları mutlaka yedekleyerek yapın.
ne gibi kapalı özellikler ustacım bu seride olupta kapalı olan özelliklermi var ?
yok netflix var orjinalinde kumandanda direk girebiliyorum ama üyelik yapmadım 1 ay bedavaydı galiba deyilmiMesela HbbTV gibi özellikler bizim TV'lerde kapalıydı. MB95 anakart var.
Mesela bazı ürünlerde DTS desteği kapalı oluyordu. Onları açanlar var.
Bazı ürünlerde de Netflix kapalı geliyordu, modifiye ile Netflix özelliğini açanlar var.
Netflix için çok ümitlenmeyin tabi, modifiye tek tık ile yapılabiliyor ama, TV desteklemiyorsa çalışmıyor.
Sizin TV'de açılabilecek birşeyler var mıdır bilmem.
Bizim TV 4-5 yıllık.
yok netflix var orjinalinde kumandanda direk girebiliyorum ama üyelik yapmadım 1 ay bedavaydı galiba deyilmi
aslında 1 ay kullanacan 1 ay sonra tv yi sıfırlıycan maksat gine kullanmak için değerli bir arkadaşım bu parlak fikri vermiştiYeni üyelere ilk ay ücretsiz Netflix.
aslında 1 ay kullanacan 1 ay sonra tv yi sıfırlıycan maksat gine kullanmak için değerli bir arkadaşım bu parlak fikri vermişti
yokya boşveririm bizim hayatımız filim zaten hergün bişeyler varİşe yaramaz. Farklı e-posta adresi ile sürekli üyelik açmanız gerek.
Bir de sürekli sanal kart açıp kapatmanız lazım.
Uğraşırım diyorsanız buyrun meydan sizin.
kapanırken zaten göz kırpması orjinalliğinde vardı kardeşim110s anakart var benim tvde ben modlama ile PVR özelliğini açtım ondan sonra kapanırken göz kırpıyor onu koyabiliyorsınuz hatırladıklarım bunlar
Bende yoktu kaldırdım zaten hoş gelmedi banakapanırken zaten göz kırpması orjinalliğinde vardı kardeşim