Vestel mb110

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
teknovest ustamız paylaşmış full yazılım seri no ya verilir diye biliyorum çekirdek yazılımı linkte bulabilirsiniz full yazılımı isteme amacınız nedir ? ayrıca tv ye harici uygulama yüklemek imkansız.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,971
TV'ye harici uygulama yükleme imkanınız yok fakat kapalı özellikleri modifikasyon yoluyla açmayı deneyebilirsiniz.
Ama bunu yaparken sorumluluk size ait, orjinal dosyaları mutlaka yedekleyerek yapın. :ok

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
TV'ye harici uygulama yükleme imkanınız yok fakat kapalı özellikleri modifikasyon yoluyla açmayı deneyebilirsiniz.
Ama bunu yaparken sorumluluk size ait, orjinal dosyaları mutlaka yedekleyerek yapın. :ok
ne gibi kapalı özellikler ustacım bu seride olupta kapalı olan özelliklermi var ?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,971
ne gibi kapalı özellikler ustacım bu seride olupta kapalı olan özelliklermi var ?

Mesela HbbTV gibi özellikler bizim TV'lerde kapalıydı. MB95 anakart var.
Mesela bazı ürünlerde DTS desteği kapalı oluyordu. Onları açanlar var.
Bazı ürünlerde de Netflix kapalı geliyordu, modifiye ile Netflix özelliğini açanlar var.

Netflix için çok ümitlenmeyin tabi, modifiye tek tık ile yapılabiliyor ama, TV desteklemiyorsa çalışmıyor.

Sizin TV'de açılabilecek birşeyler var mıdır bilmem.
Bizim TV 4-5 yıllık. :hihi

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Mesela HbbTV gibi özellikler bizim TV'lerde kapalıydı. MB95 anakart var.
Mesela bazı ürünlerde DTS desteği kapalı oluyordu. Onları açanlar var.
Bazı ürünlerde de Netflix kapalı geliyordu, modifiye ile Netflix özelliğini açanlar var.

Netflix için çok ümitlenmeyin tabi, modifiye tek tık ile yapılabiliyor ama, TV desteklemiyorsa çalışmıyor.

Sizin TV'de açılabilecek birşeyler var mıdır bilmem.
Bizim TV 4-5 yıllık. :hihi
yok netflix var orjinalinde kumandanda direk girebiliyorum ama üyelik yapmadım 1 ay bedavaydı galiba deyilmi

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,971
aslında 1 ay kullanacan 1 ay sonra tv yi sıfırlıycan :hihi maksat gine kullanmak için değerli bir arkadaşım bu parlak fikri vermişti :hihi:hihi

İşe yaramaz. Farklı e-posta adresi ile sürekli üyelik açmanız gerek.
Bir de sürekli sanal kart açıp kapatmanız lazım.
Uğraşırım diyorsanız buyrun meydan sizin. :hihi

diner06 Çevrimdışı

diner06

Yeni Üye
18 Ara 2018
28
24
110s anakart var benim tvde ben modlama ile PVR özelliğini açtım ondan sonra kapanırken göz kırpıyor onu koyabiliyorsınuz hatırladıklarım bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt