vestel m95 kart sürüm güncelleme

M Çevrimdışı

mertbsr

Yeni Üye
17 Eki 2019
3
25
Vestel mb95 kartlı bi televizyona sahibim v.3.3.8c sürümüne sahip biraz araştırıp bulamadım güncel sürümünü nerden bulabilriim yardımcı olabilecek varmı ?
hata aldıgım için resmi baska bi siteye yükledim servis ekranı görüntüsü

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tvnin oynatımla alakalı sıkıntısı yoksa ,yazılım işine hiç girme MB95 kartlı tvde,internet için yapacaksan zaten fazla değişiklik olmaz , hatta hiç olmayıp,kart elinde kalabilir(bozuk şekilde) :ok

M Çevrimdışı

mertbsr

Yeni Üye
17 Eki 2019
3
25
teraspy teraspy youtube u telefonu bağlayıp kullanmazsam inanilmaz sekilde yavaş yüklenmiyor donuyo bir tik iyi hale gelse cok daha iyi olur diye düsündügümden istedim interneti zaten hak getire açmıyor bile doğru düzgün

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Anladım,ondan sordum zaten sıkıntı yoksa diye,bence hiç bulaşma bu kart yazılımına, en riskli kartlardan birisidir,en küçük durumda tv kartı tabiri caizse "çöp" oluyor ,genelde böyle yazınca pek inanılmıyor ama maalesef ki öyledir sevgili mertbsr :ok

M Çevrimdışı

mertbsr

Yeni Üye
17 Eki 2019
3
25
Anladım,ondan sordum zaten sıkıntı yoksa diye,bence hiç bulaşma bu kart yazılımına, en riskli kartlardan birisidir,en küçük durumda tv kartı tabiri caizse "çöp" oluyor ,genelde böyle yazınca pek inanılmıyor ama maalesef ki öyledir sevgili mertbsr :ok
cok teşekkür ederim bi kac yerde hızlanacağı canavar gibi olcagı tarzında şeyler görmüştüm o yüzden bilgi edinmek istedim sağol ilgin için iyi geceler dilerim.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
cok teşekkür ederim bi kac yerde hızlanacağı canavar gibi olcagı tarzında şeyler görmüştüm o yüzden bilgi edinmek istedim sağol ilgin için iyi geceler dilerim.

RAM düşük, işlemci zayıf. Aynı anakart bizim TV'de de var.
Smart'ının yavaş olmasının nedeni bu.

Android box veya bilgisayar bu işi çözer.

Geri
Üst Alt