Vestel Led Tv Yazılım İhtiyacım Var

L Çevrimiçi

limit

Yeni Üye
28 Eyl 2025
3
36
Merhaba. Vestel marka LED TV şebeke arama yapmıyor. Ürünün arkasında ki etiket sökülmüş. Tam model ve seri no bilgisini alamıyorum fakat menü+4725 yapınca aşağıdaki bilgilere ulaşabiliyorum. Bu ürünün bir üst versiyon yazılımı yoksa da aynı yazlımı var mı?

IMG_20250928_234750.jpg

L Çevrimiçi

limit

Yeni Üye
28 Eyl 2025
3
36
Usb2.0 flash ile denedim yükleme üşlemini tamamladı. Donma yapan birkaç HD kanalları denedim donma yapmadı. Şimdi Network arama yapıyorum kanalları tarıyor. Ellerinize sağlık çok teşekkür ederim yardımınız için. Eskiden uydu alıcılarına yazılım yükleyip editleme işlemleri yapardım RS232 girişler ile . Şimdi bir çok şey değişti. Tekrar o günleri anımsadım. Tekrardan teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,239
Usb2.0 flash ile denedim yükleme üşlemini tamamladı. Donma yapan birkaç HD kanalları denedim donma yapmadı. Şimdi Network arama yapıyorum kanalları tarıyor. Ellerinize sağlık çok teşekkür ederim yardımınız için. Eskiden uydu alıcılarına yazılım yükleyip editleme işlemleri yapardım RS232 girişler ile . Şimdi bir çok şey değişti. Tekrar o günleri anımsadım. Tekrardan teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.
🙏 Rica ederim.

Geri
Üst Alt