Tv nin arkasındaki barkod resmini ekleyin veya yazın.Selamun aleykum arkadaşlar 32 fd7100 tv açıldığında vestel logosu gelip bir saniye bile durmadan geri kayboluyor ses var görüntü yok
carbon olanı deneyinizMerhaba, Vestel 32HB5000 model, SN: 7967412 802017 ışık yanıp sönüyor vestel logosu geliyor sonra kendiliğinden kapanıyor ne yapabilirim?
tlf led feneri ile ekran kontrolu yapalım ekranda belirsiz bir görüntü varsa led bar hatası olabilir.ses var görüntü yok
Televizyon açıkken mi bunu yapayım 1..2 hafta öncesine kadar 20. 25kez aç kapat yaptıktan sonra görüntü geliyordu şimdi ise 4.5 kez aç kapa yaptıktan sonra görüntü geliyor tv izleyebiliyorum fakat bu durum tvyi kapatıp bikaç saat sonra geri açtığımda yine ses var görüntü yok 4,5 kez aç kapat sonra görüntü tekrar geliyor hocam kameradan tvye görüntü aktardım ne olduysa ondan sonra oldu acaba ses var görüntü yok kamerayla tvye görüntü yansıtmamdan kaynaklanmış olabilirmitlf led feneri ile ekran kontrolu yapalım ekranda belirsiz bir görüntü varsa led bar hatası olabilir.
evet çalışırken led feneri ekrana tutunTelevizyon açıkken mi bunu yapayım 1..2 hafta öncesine kadar 20. 25kez aç kapat yaptıktan sonra görüntü geliyordu şimdi ise 4.5 kez aç kapa yaptıktan sonra görüntü geliyor tv izleyebiliyorum fakat bu durum tvyi kapatıp bikaç saat sonra geri açtığımda yine ses var görüntü yok 4,5 kez aç kapat sonra görüntü tekrar geliyor hocam kameradan tvye görüntü aktardım ne olduysa ondan sonra oldu acaba ses var görüntü yok kamerayla tvye görüntü yansıtmamdan kaynaklanmış olabilirmi