Vestel kırmızı ışık sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ankesmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rardan cıkarttım tv kapalıyken ok tusu na basılı fişi takıyorum kırmızı ışık hızlanıyor ama dakikalarca bekliyorum ekran gelmiyor bu işlem kaç dakika sürer tahmini
Başka bir sorun var gibi, yazılımı bizim ustalarımızdan almadığınız için bir şey diyemiyorum bende bu işlem 2 dakika içinde tamamlandı, flaş içeriğinin bir fotoğrafını paylaşır mısınız

Admin arkadas benim seri noya ait yazılım verdi ama açılmadı acaba nerede hata yapıyorum 3 tane flash var hepsini denedim olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20200503_1559370a276db1407da835.jpg

Full yazılım link
?

Başka bir sorun var gibi, yazılımı bizim ustalarımızdan almadığınız için bir şey diyemiyorum bende bu işlem 2 dakika içinde tamamlandı, flaş içeriğinin bir fotoğrafını paylaşır mısınız

20200503_223804.jpg

@By_Trol ustamız sizin için doğru yazılımı paylaşmış çözülecektir, umuyorum.

Full yazılım link
?
[Gizli İçerik]
olmadı usta deniyorum fişi cekiyorum flashı takıyorum ok tusuna basılıyken fişi takıyorum hızlı yanıp sonunce ok tusunu bırakıyorum 2 3 dakıka beklıyorum gene aynı kırmızı ısık yanıp sonuyor

olmadı usta deniyorum fişi cekiyorum flashı takıyorum ok tusuna basılıyken fişi takıyorum hızlı yanıp sonunce ok tusunu bırakıyorum 2 3 dakıka beklıyorum gene aynı kırmızı ısık yanıp sonuyor
Kullandığınız flaş nedir

Tv nizi servise de götürseniz linkini verdiğim yazılımı yükleyecek led seri bir şekilde yanıp sönmeye başladıktan sonra biraz fazla bekleyin. Yine de olmaz ise anakart değişmesi gerekir.

Ana kart değişmesi maliyetlimi olur yaklaşık kaç dakika bekleyim

Tv

Tv nizi servise de götürseniz linkini verdiğim yazılımı yükleyecek led seri bir şekilde yanıp sönmeye başladıktan sonra biraz fazla bekleyin. Yine de olmaz ise anakart değişmesi gerekir.
Anakart değişmesi maliyetlimi olur yaklaşık kaç dakika bekleyim usta

Ana kart değişmesi maliyetlimi olur yaklaşık kaç dakika bekleyim

Anakart değişmesi maliyetlimi olur yaklaşık kaç dakika bekleyim usta
Linkini verdiğim yazılımı kullanın. Flash belleği farklı usb girişine takın 5 Dk bekleyin.

Tamam usta olursa kendiliğinden açılacak dimi ekran
Yazılım yüklendikten sonra tv kendiliğinden açılır . Açılmaz standby ledi sabit yanar ise uzaktan kumanda ile çalıştırmayı deneyin.

Yazılım yüklendikten sonra tv kendiliğinden açılır . Açılmaz standby ledi sabit yanar ise uzaktan kumanda ile çalıştırmayı deneyin.
5dakikayı gecti açılmadı sanırım bişeylere zarar verdik servis gelirse cok ücret alırlar mı usta

Hangi yazılımı yüklemeye çalışıyorsunuz.

Geri
Üst Alt