Merhaba,
Televizyonum Vestel, 4KSM.49UD8400 modeli.
Kablo TV kullanıcısıyım.
Şöyle bir sorunum var:
Uzaktan kumandada INFO tuşuna 1 kez bastığımda, o anki programın kısa tanıtım bilgisi görüntüleniyor.
2. kez bastığımda ise uzun tanıtım bilgisini görmem gerekirken görüntülenmiyor.
Onun yerine ekranda iki adet JPEG dosya uzantısı simgesi görünüyor?!
Öte yandan, farklı bir metot izleyip
INFO tuşuna 1 kez basarsam, ardından YÖN tuşlarından SAĞ'a 1 kez basarsam,
bir sonraki TV programının uzun bilgisini görüntülüyorum. Bunun ardından, YÖN tuşlarından SOL'a 1 kez bastığımda, o anki programın uzun bilgisini de görüntülüyorum.
En son firmware yüklü.
İşin daha ilginci birkaç hafta önce INFO tuşu olması gerektiği gibi çalışmıştı. 1 veya 2 gün normal çalıştı, sonra yine çalışmaz oldu.
İlla ki önce INFO, sonra SAĞ, sonra SOL oka basacağım ki anlık program bilgisinin uzun halini görebileyim.
Fikri olan var mı?
Televizyonum Vestel, 4KSM.49UD8400 modeli.
Kablo TV kullanıcısıyım.
Şöyle bir sorunum var:
Uzaktan kumandada INFO tuşuna 1 kez bastığımda, o anki programın kısa tanıtım bilgisi görüntüleniyor.
2. kez bastığımda ise uzun tanıtım bilgisini görmem gerekirken görüntülenmiyor.
Onun yerine ekranda iki adet JPEG dosya uzantısı simgesi görünüyor?!
Öte yandan, farklı bir metot izleyip
INFO tuşuna 1 kez basarsam, ardından YÖN tuşlarından SAĞ'a 1 kez basarsam,
bir sonraki TV programının uzun bilgisini görüntülüyorum. Bunun ardından, YÖN tuşlarından SOL'a 1 kez bastığımda, o anki programın uzun bilgisini de görüntülüyorum.
En son firmware yüklü.
İşin daha ilginci birkaç hafta önce INFO tuşu olması gerektiği gibi çalışmıştı. 1 veya 2 gün normal çalıştı, sonra yine çalışmaz oldu.
İlla ki önce INFO, sonra SAĞ, sonra SOL oka basacağım ki anlık program bilgisinin uzun halini görebileyim.
Fikri olan var mı?