Vestel inverter plus 12 A toz filtresi hakkında

P Çevrimdışı

photographer

Yeni Üye
9 Eyl 2020
3
38
Adem Ustam Merhaba,, sizi yılardır severek youtubeden takip ediyorum bir yardımınıza ihtiyacım var. 2012 yılı üretimi olan Vestel inverter plus 12 A severek kullandığım klimamın toz filtreleri eskidiği için yenisi ile değiştirmek istiyorum fakat bulamadım. yerine alternatif filtre bulmam mümkün müdür, nereden temin edebilirim?
Ve ayrıca araştırırken her klimaya uyumlu filtresine rastladım böyle bir şey işimi görür mü?
ya da başka bir tavsiyeniz olur mu.?
@Adem

toz-filtresi.jpg
88c28ca5-9222-48cc-a931-f5f3c4f31e26.jpg
bf741c62-4a4e-46fb-9a49-8344fb666f38.jpg
b07ef9ec883aaac1624e0632ce9f129c.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
12 yıllık makina yedek parça olarak servisten temin etme şansınız çok düşük. Klima çıkmalara satan yerlerde ararsanız bulabilirsiniz.

3M elyaflardan kullanabilirsiniz fakat çok hızlı toz toplanıp tıkanacağını unutmayın.

P Çevrimdışı

photographer

Yeni Üye
9 Eyl 2020
3
38
12 yıllık makina yedek parça olarak servisten temin etme şansınız çok düşük. Klima çıkmalara satan yerlerde ararsanız bulabilirsiniz.

3M elyaflardan kullanabilirsiniz fakat çok hızlı toz toplanıp tıkanacağını unutmayın.
teşekkür ederim. 🙏 böyle bir durum olacağını bilseydim en baştan ücretiyle yedek filtre alırdım. peki bu filtreyi bulamazsam sizce en mantıklısı nedir ?

Klima tamircilerini dolaşabilirsin, mutlaka ellerinde vardır. Bu arada başlığı değiştirdim :ok
teşekkür ederim. 🙏size de aynı soruyu sormak istiyorum. klima tamircilerinde bulamazsam sizce buna başka nasıl bir çözüm bulunur ?
ya da linkteki ürünü tercih etsem klimanın çalışmasına olumsuz bir etkisi olur mu sizce?

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
verdiğiniz linkteki ürün işini görür fakat o ürün kullan at olduğu için 10 tanesiyle 1 sezonu bile çıkaramazsınız.
çıkma filtre alıp örgü kısımlarını seninkine uygun kesip yapıştırmak en maliyetsiz işlem olur.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teşekkür ederim. 🙏size de aynı soruyu sormak istiyorum. klima tamircilerinde bulamazsam sizce buna başka nasıl bir çözüm bulunur ?
ya da linkteki ürünü tercih etsem klimanın çalışmasına olumsuz bir etkisi olur mu sizce?

Bizim mideanın yırtılmıştı yıkarken, hanımdan kullanmadığı parça tül perdelerden istemiştim o yıllar, ve kesip yapıştırmıştım ,inan uzun yıllar kullandık,taa ki hurdacıda filtre görene kadar,hemen aldım (bu arada bizimki o tüllerden bulaşık yıkama bezi yapar ve kullanır ,halen de öyle yapmaktadır:) )

verdiğiniz linkteki ürün işini görür fakat o ürün kullan at olduğu için 10 tanesiyle 1 sezonu bile çıkaramazsınız.
çıkma filtre alıp örgü kısımlarını seninkine uygun kesip yapıştırmak en maliyetsiz işlem olur.
+1:ok

Geri
Üst Alt