Vestel internet sayfası açılmıyor

F Çevrimdışı

Ferfecirko

Yeni Üye
13 Mar 2019
7
34
merhaba

Bende vestel pf8175 bir tv var hiç bir problemi yok biliyordum internet tuşuna basınca internet sayfası açılmıyor Normalde internete bağlı vestel uygulaması ile tv yi kumanda edebiliyorum. Buna yazılım mı yüklemeliyim servis nenüsünde anakart mg95 yazılım 3.6.2 h görünüyor. Lütfen bir yol gösterin factory reset yapsam düzelirimi yanlış birşey yapmadan size danışmak istedim

Şimdiden teşekkür ederim

F Çevrimdışı

Ferfecirko

Yeni Üye
13 Mar 2019
7
34
Hiçbir hata vermiypr siyah ekran çıkıyor açılmasını bekilyor ama açılmıyor. Ekran bağlantısı var aynı ağda telefonla kumanda ediyorum ip alıyor hızı 35 mbit fiber. Fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı. Başka hiçbir problemi yok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hiçbir hata vermiypr siyah ekran çıkıyor açılmasını bekilyor ama açılmıyor. Ekran bağlantısı var aynı ağda telefonla kumanda ediyorum ip alıyor hızı 35 mbit fiber. Fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı. Başka hiçbir problemi yok
Sevgili Ferfecirko,bazen portalda sorun oluyor ve tv portala giremiyor,tvnin kartı MB95 olduğundan fazla uğraşma bu kartla,bendeki de MB91 kart,bazen sıkıntı yaşıyabiliyorum,işte bizde bunu aşmak için kendimize "tak-kullan" hem portal hemde iptv bağlantısı yapıyoruz.istersen linkleri verebilirim,özellikle senin kart çok riskli,en son sevgili hosbulduk geçenlerde kartı yakmıştı,hiç riske girme bence.aşağıdaki yaptığım çalışmayı indirip dene istersen,iptv bu ,acaba çalışacakmı diye dediğimi de hatırlatayım.

F Çevrimdışı

Ferfecirko

Yeni Üye
13 Mar 2019
7
34
Sevgili Ferfecirko,bazen portalda sorun oluyor ve tv portala giremiyor,tvnin kartı MB95 olduğundan fazla uğraşma bu kartla,bendeki de MB91 kart,bazen sıkıntı yaşıyabiliyorum,işte bizde bunu aşmak için kendimize "tak-kullan" hem portal hemde iptv bağlantısı yapıyoruz.istersen linkleri verebilirim,özellikle senin kart çok riskli,en son sevgili hosbulduk geçenlerde kartı yakmıştı,hiç riske girme bence.aşağıdaki yaptığım çalışmayı indirip dene istersen,iptv bu ,acaba çalışacakmı diye dediğimi de hatırlatayım.
Pel anlamadım ama lütfen linkleri alayım. Sanırım tvye otyo player veya ssiptv yüklenecek eğer öyleyse benim smart portal açılmıyor. Açıklayıcı bir yer varsa denemek isterim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Pel anlamadım ama lütfen linkleri alayım. Sanırım tvye otyo player veya ssiptv yüklenecek eğer öyleyse benim smart portal açılmıyor. Açıklayıcı bir yer varsa denemek isterim
Verdim zaten linki,yazımın altında işte ? ,oradaki ottplayer tak kullan.ssiptv için çalışmam deva ediyor,aslında bitti de her tvnin kendine özel sanırım,bu yüzden puplic etmedim (halka açmadım) henüz.Biz kart için sıkıntılıyız,çünkü vestelin fazla desteği yok yazılım olarak.
Yeşil kutuya (BOMBA yazan yer) tıkla ,üstteki mesajımdaki.

F Çevrimdışı

Ferfecirko

Yeni Üye
13 Mar 2019
7
34
İnceledim kumandadan internete bas wevd e gir demişsiniz fakat zaten benim problem bu dediğiniz kısımlara girememem bütün cevaplar için tşkr ederim

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Güncelleme & çalışma olabilir.
Olmadı modemi kapatıp açın, ya da TV'yi sıfırlamayı deneyin.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yooo,sadece usbye kopyalıyorsun takıyorsun tv usb girişine o kadar :)
2-Boş veya dolu usb içine klasörden çıkan (KLASÖR OLMADAN yani) index.html ve resmi kopyalayın
3-Usb belleğinizi tv usb kısmına takın
4-Ayarlardan kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek oynatma listenizi seçip-izlemeye başlayın ,tek tıkla

Geri
Üst Alt