Vestel Ekranda Leke

Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
Merhaba İyi Günler Herkese

12.2022 de garantisi biten bir ürün 49 FHD VESTEL 6 şubat depreminden sonra diyarbakırda hasar alan evden ürünleri yeni cikardik tv yi açtığımda ekranda lekeler gördüm henüz yeni yere taşınamadığımdan inceleyemedim servis ile görüştüm ücretli bir şekilde bunlara bakabiliriz dediler. henüz 2 yılı yeni biten bir üründe böyle bir durum nasıl gerçekleşir aklım almıyor. Konu hakkında bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

İyi forumlar.

vestel-49-inc-ekrandaki-lekeler-150567a6ee1ea86fd.jpg

vestel-49-inc-ekrandaki-lekeler-2859cb56dccd96a13.jpg

vestel-49-inc-ekrandaki-lekeler-3f0b74d5711f0a22f.jpg

Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
panel içi tozlanma olmuş içten temizlenmesi gerekiyor.
Eski televizyonumda da aynı sorun vardı temizlediler düzelmediği için panel arızalı dediler ve sonrasında ÜCRETLİ değişim sağlandı.
Ama eski TV yaklaşık 5 yıl hiç problem yoktu.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
Eski televizyonumda da aynı sorun vardı temizlediler düzelmediği için panel arızalı dediler ve sonrasında ÜCRETLİ değişim sağlandı.
Ama eski TV yaklaşık 5 yıl hiç problem yoktu.
diyarbakırda hasar alan evden ürünleri yeni cikardik
Evdeki hasar sonucu evde mutlaka tozlanma oluşmuştur. E haliyle bu tozlar statik elektriklenmeyle tv içerisine çekilir.

Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
pek sanmıyorum fakat temizlik için teklif isteyin.
Böyle bir yazı okumuştum sizin forum sitesinden ?

İlerleyen zamanda servisten hizmet isteyeceğiniz zaman sadece temizlik değil, önleyici tedbir yöntemlerinin de uygulanmasını talep ettiğinizi müşteri hizmetlerine belirtin lütfen (Servisin pas geçme olasılığını ekarte etmek adına)

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,008
Böyle bir yazı okumuştum sizin forum sitesinden ?

İlerleyen zamanda servisten hizmet isteyeceğiniz zaman sadece temizlik değil, önleyici tedbir yöntemlerinin de uygulanmasını talep ettiğinizi müşteri hizmetlerine belirtin lütfen (Servisin pas geçme olasılığını ekarte etmek adına)
Filtre takılıyor servise müracaat ettiğinizde talep edin.

Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
Hocam , Çözüm merkezinden tarafıma ulaşıldı depremzede olarak çok ilgilendiler. ( Daha öncede aynı şekildi ) Garantisi bitmiş bile olsa önceliğimiz sağlığımız ve hayatta olmamız nedeni ile taşınma işleminden sonra tarafımıza ulaşın ücretsiz tüm sorunları giderelim dediler. Panel ise panel değişim ise değişim temizleme ise temizleme diye
Henüz ev taşıma işlemini gerçekleştirmediğim için aramadım ama 15 güne kadar inşallah arayabilirim.
Bilgilerinize...

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
Hocam , Çözüm merkezinden tarafıma ulaşıldı depremzede olarak çok ilgilendiler. ( Daha öncede aynı şekildi ) Garantisi bitmiş bile olsa önceliğimiz sağlığımız ve hayatta olmamız nedeni ile taşınma işleminden sonra tarafımıza ulaşın ücretsiz tüm sorunları giderelim dediler. Panel ise panel değişim ise değişim temizleme ise temizleme diye
Henüz ev taşıma işlemini gerçekleştirmediğim için aramadım ama 15 güne kadar inşallah arayabilirim.
Bilgilerinize...
alacağınız hizmet sonra durum güncellemesi yapmayı unutmayın.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,006
Bilgilerinize...
Güzel haber, geçmiş olsun bu arada.
Muhtemelen panel arka aydınlatmanın tozlanması gibi duruyor.
Polarizer katmanlar sökülüp silinecek.
Normal görüntüde lekeler dışında bir anormallik yoksa sadece tozlanmadır.

Geri
Üst Alt