Vestel Efendiye Göre Bu Tv Normalmiş Dostlar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sonra kalkıp yerli ve milli marka varken neden yabancı marka aldınız diye eleştiriliyoruz.Siz yerli ve milli marka olarak,ürünlerinizi kaliteli ve sorunsuz yapın,sorun çıktığında hatanızı kabul edin,sorunları çözün.Biz tüketiciler de sizin ürünlerinizi tercih edelim.Adem üstad vatandaşı aydınlatıcı ve bilinçlendirici bilgiler için teşekkürler.Kolay gelsin. :ok :clap2:bye
Eylemlerim devam edecek :kiskis

Desteğiniz için sonsuz teşekkürlerimle ?

RUHİTAN Çevrimdışı

RUHİTAN 

Aktif Üye
11 Tem 2021
260
65
Bakıyorum tv lerde öyle ebik gübük konular var ama şu içeriklerden hiç yok.
Bir yerel kanal çağırsa mesela, otursak sohbet etsek anlatsak, vatandaş telefonla bağlansa o sorsa biz cevaplasak.
Para pul da istemiyoruz kardeşim :kiskis

Sonunda kendi tv kanalımızı kurduracaklar bize o olacak :kiskis

Yani artık bazı firma yetkilileri arayıp tüketici hukuku konularında sorular sormaya başladılar bu da ayrı mutluluk benim için.

İnanıyorum dostlar biz bu işi hep birlikte başaracağız.

Firmalar artık tüketiciye giden tek yolun GERÇEK GÜVEN endeksine bağlı olduğunu er yada geç anlayacaklar ve anlamaya başladıklarının ufak ufak işaretlerini alıyorum.

Az kaldı dostlar, desteğinizle bu işi bence başaracağız. Biz bu ülkede HALKIN İSTEDİĞİ şekilde tüketiciyi koruma kanunu çıkarttırabilecek güçteyiz aslında, sadece bunun farkında değiliz.
Valla en güzeli kendi TV kanalınızı kurmanız. Elbette bir TRT gibi beklemiyoruz ama aynı 'Gerçek Tivi' ya da 'Zanka TV' gibi olabilir. Neden olmasın ki? Bir sürü salak kanal yüzünden TV bile izlemiyorum. İzlenebilecek kanal sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor ama onlar da ağırlıklı olarak, o günün gündemi neyse, sadece o siyası olay üzerine yoğunlaşıyorlar ve bir zamandan sonra havanda su dövmekten başka bir şey yapmıyorlar... Hatta bayanlar için basit tamir kursları filan verilmesi lazım. Bir sürü tek başına yaşayan bayan var. Örneğin geçen bir arkadaşa gittim. Tuvaletin ışığı yanmıyor. Ampulü değiştirdim tamam. Bir priz arızasında bile tamirci bekleyenler var. Musluk su damlatıyor, tamirci çağırmak zorunda kalıyor. Örnekler çoğaltılabilir. Kanallar lafa geldi mi kadın eşitliğinden bahsederler ama iş kadınları eğitmeye gelince, onlara yönelik eften püften programlarla geçiştirirler. Örneğin okullarımızda öğrencilerimize neden basit teknikler ve el becerisi gerektiren işler öğretilmez ki? Sanırım yine öğretmenliğin verdiği bir duyguyla coştum. Uzatmayayım. Sağlıcakla kalın.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Şu en az 5 piksel, ya da bitişik 3 piksel muhabbetinin tarih olduğunu anlatamıyoruz bir türlü. Bilgilendirme için teşekkürler Adem hocam.
Anlatacağız hocam. Çok güzel geri dönüşler alıyorum halkımızdan.
Beklediğimden daha yoğun bir büyüme içerisindeyiz bilinç anlamında.
Bunda sizlerin katkısı çok büyük hepinizin emeklerine sağlık.

Geri
Üst Alt