Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Şu an beyaz eşya da Arçelik fiyatları ve üretimleri yüksek fiyatlı hocam.Arçelik son dönemde durumlar nasıl acaba? Hayır yerli ürün, sorun çıktığında kafamız rahat olur diye düşünerek beyaz eşyada bu markalara yöneliyoruz. Onlar da maşallah Samsung parası almasını biliyorlar.
Madem bu şekilde muamele göreceğiz, madem kafamız rahat olmayacak; gider aynı fiyata Samsung vb firmalardan alışveriş yaparız. En azından kendimizce "sorun yaşama ihtimalimizi düşürdük" diye avunuruz.
Servisi ne durumda acaba? Şimdiye kadar duyduklarım fena değildi, ama son dönemde kar marjlarının düşmesi, ekonominin durumu vs tutumlarında bir değişikliğe yol açmış mı merak ettim. Bilen arkadaşlar yazabilirse elimizde bilgi olur.Şu an beyaz eşya da Arçelik fiyatları ve üretimleri yüksek fiyatlı hocam.
Gene en uygunu Vestel
Bulunduğum Aydın bölgesinde Vestel servis ağı bence iyi hocam.Servisi ne durumda acaba? Şimdiye kadar duyduklarım fena değildi, ama son dönemde kar marjlarının düşmesi, ekonominin durumu vs tutumlarında bir değişikliğe yol açmış mı merak ettim. Bilen arkadaşlar yazabilirse elimizde bilgi olur.
Ooo,şimdiden hayırlısı olsun bakalım Bu arada Domestos da Aydın'lıydı,ama çoktandır girişi yokBulunduğum Aydın bölgesinde Vestel servis ağı bence iyi hocam.
Ben Arçelik üretimi bir buzdolabı kullanıyorum ve memnunum.
Videoadaki Vestel buzdolabını ise yeni evlenen bir çifte hediye olarak almayı düşünüyorum.
Bir tüketiciden gelen ''klima sesli çalışıyor'' şikayeti ve videoları var, muhtemelen yarın da onun videosunu yayınlayacağım.Eline sağlık abi gene güzel bir video olmuş, Vestel yetkilileri (özellikle sana gıcık olanlar) sen her Vestel videosu yayınladığında sinirden çıldırıyorlardır. ??
Bu arada bende aynı buzdolabını almayı düşünüyorum, büyük ihtimal alacağım.
Aynen katılıyorum ,ben olsam şahsen kesin bunu yapardım ,hem de %100Bir tüketiciden gelen ''klima sesli çalışıyor'' şikayeti ve videoları var, muhtemelen yarın da onun videosunu yayınlayacağım.
Vestel efendi kendisi istiyor bunu kardeşim. Bizi muhatap kabul etmeyen üstten üstten bakan vestelin kendi tercihi bu.
Biraz aklıselim olan yönetim, bunu fırsata çevirir ve tüketici ile kendisi arasında bu forumu köprü olarak kullanır ama adamların dertleri sorun çözmek değil ki şirin görünmek sadece