Şu anda bu konuda bilginiz mi yok yoksa TV lere bir güncelleme mi gelecekŞu anda bu uygulama yok ileride gelecek
İnşallah yakın zamanda gelir bekliyoruz teşekkürler ,Bizim bilgisiz olduğumuz konu denk gelirse o konuda olmayız ? şaka yapıyorum
TV de bu özellik yok ? yakında güncelle ile gelecek
Toshiba 49LL2A63DT MB211S pvr modu açma yardımcı olurmusunuz usta F fikoloji,
Kanal yedekleme henüz yok.Vestel üretimi toshiba android tvde de yok bu özellik. Bir kaç gün önce yeni güncelleme geldi bir umut baktim ama yok. Kanal güncellemeye korkuyorum o kadar liste yaptik düzenledik, TV 1 yil içinde 3 güncelleme aldı fakat icerik olarak getirdikleri tek şey arayüz değişimi ve kullanim kılavuzu, sağolsunlar son güncelleme ile sistemi optimize etmişler TV kanal geçişleri ve android tarafı daha yumuşak ve hızlı. Kanallari yedeklemenin başka hiçbir yolu yok mudur?
İnanın bız sizden daha fazla umut ve merak ile bekliyoruz fakat hala gelmedi ?Vestel üretimi toshiba android tvde de yok bu özellik. Bir kaç gün önce yeni güncelleme geldi bir umut baktim ama yok. Kanal güncellemeye korkuyorum o kadar liste yaptik düzenledik, TV 1 yil içinde 3 güncelleme aldı fakat icerik olarak getirdikleri tek şey arayüz değişimi ve kullanim kılavuzu, sağolsunlar son güncelleme ile sistemi optimize etmişler TV kanal geçişleri ve android tarafı daha yumuşak ve hızlı. Kanallari yedeklemenin başka hiçbir yolu yok mudur?