Vestel Android tv Çok Yavaşladı

M Çevrimdışı

meteartunc

Yeni Üye
13 Ara 2022
22
30
Arkadaşlar 43fa9500 model tv 1 yıl oldu alalı ancak inanılmaz yavaşladı fabrika ayarlarına çevirdim işe yaramadi her şeyi sildim sürekli takılıyor. Animasyon ayarlarinida kapattım yine işe yaramadı.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,301
Bazen kumandadan kaynaklanabiliyor, bendede mb185 anakartlı Toshiba tv var, tv nin orjinal kumandası BT özellikli olmadığı için kumandaya bastığımda yavaş algılama sorunu oluyordu bende acaba tv mi kasmaya başladı, yavaşladı diye düşünüyordum. Sonrasında BT özellikli bir kumanda aldım sorun ortadan kalktı. Kumandayı tv ye BT ile bağlayın. Sizin kumandada BT özelliği yoksa sizde bir deneyin isterseniz.

Aldığım kumanda aşağıdaki kumanda

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
248
36
Bazen kumandadan kaynaklanabiliyor, bendede mb185 anakartlı Toshiba tv var, tv nin orjinal kumandası BT özellikli olmadığı için kumandaya bastığımda yavaş algılama sorunu oluyordu bende acaba tv mi kasmaya başladı, yavaşladı diye düşünüyordum. Sonrasında BT özellikli bir kumanda aldım sorun ortadan kalktı. Kumandayı tv ye BT ile bağlayın. Sizin kumandada BT özelliği yoksa sizde bir deneyin isterseniz.

Aldığım kumanda aşağıdaki kumanda

Normal lisanslı tv box a da bağlanır mı bu kumanda hocam. Denediniz mi. Bluetoothlu ya

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,877
Kapattım tam olarak ne işe yarıyor hbb acaba ? Biraz hızlandı sanki tv.
HBB “Hybrid Broadcast Broadband Tv” Teletex'in görüntülü olanı diyebiliriz. Her yayıncı kuruluşun kanalında yoktur arka planda çalışır kanal içerisinde gelen verileri toplar örneğin Trt1 De kumanda üzerindeki kırmızı tuşa bastığınızda hbb açılır arka planda çalıştığı için tv de yavaşlama takılma olabiliyor.

M Çevrimdışı

meteartunc

Yeni Üye
13 Ara 2022
22
30
HBB “Hybrid Broadcast Broadband Tv” Teletex'in görüntülü olanı diyebiliriz. Her yayıncı kuruluşun kanalında yoktur arka planda çalışır kanal içerisinde gelen verileri toplar örneğin Trt1 De kumanda üzerindeki kırmızı tuşa bastığınızda hbb açılır arka planda çalıştığı için tv de yavaşlama takılma olabiliyor.
Sağolun hocam gerçekten farktetti daha iyi şuan tv.

Geri
Üst Alt