Çevrimdışı Butateknoloji Aktif Üye 23 Mar 2020 91 36 30 Ağu 2022 #1 merhabalar herkese. vestel android tv de azerspace uydusu ekleyip kanallari tarama yapamadim.yardimci olabilirmisiniz
merhabalar herkese. vestel android tv de azerspace uydusu ekleyip kanallari tarama yapamadim.yardimci olabilirmisiniz
F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 30 Ağu 2022 #2 İlk kurulum ekranında standart seçip, discq 1 discq 2 aktif ederek devam ediniz.
Çevrimdışı Butateknoloji Aktif Üye 23 Mar 2020 91 36 30 Ağu 2022 #3 fikoloji' Alıntı: İlk kurulum ekranında standart seçip, discq 1 discq 2 aktif ederek devam ediniz. Genişletmek için tıkla ... turksat kanallari kurulu uydu ekle kismina geldigim zaman ayarlari yapiyorum en sonda disecq ayarlari ayni olamaz diye bi uyari veriyor
fikoloji' Alıntı: İlk kurulum ekranında standart seçip, discq 1 discq 2 aktif ederek devam ediniz. Genişletmek için tıkla ... turksat kanallari kurulu uydu ekle kismina geldigim zaman ayarlari yapiyorum en sonda disecq ayarlari ayni olamaz diye bi uyari veriyor
F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 30 Ağu 2022 #4 Ben bı kaç defa ekledim ama aklımda kalmadı, en temiz standart kurulum ile baştan kurmak oluyor. O yüzden ilk önerim o oldu
Ben bı kaç defa ekledim ama aklımda kalmadı, en temiz standart kurulum ile baştan kurmak oluyor. O yüzden ilk önerim o oldu
Çevrimdışı Butateknoloji Aktif Üye 23 Mar 2020 91 36 30 Ağu 2022 #5 fikoloji' Alıntı: Ben bı kaç defa ekledim ama aklımda kalmadı, en temiz standart kurulum ile baştan kurmak oluyor. O yüzden ilk önerim o oldu Genişletmek için tıkla ... tamamdir bida deneyeyim bakayim tesekkurler
fikoloji' Alıntı: Ben bı kaç defa ekledim ama aklımda kalmadı, en temiz standart kurulum ile baştan kurmak oluyor. O yüzden ilk önerim o oldu Genişletmek için tıkla ... tamamdir bida deneyeyim bakayim tesekkurler