Vestel Android Tv Açılış Hatası

H Çevrimdışı

hazalunlu

Yeni Üye
18 Nis 2025
9
27
televizyonu kurulum için geldiklerinde bu işlemleri yapmaları gerekiyordu sizi uğraştırmadan kuruluma gelmediler mi siz kendiniz mi açtınız? böyle durumlarda garanti ve olası bir kırık vs. durumunda geçersiz oluyor diye biliyorum ben yeni LG aldım onların sistemi böyleymiş markalar arası farklılıklar olabilir tabi

C Çevrimdışı

Ceylan

Yeni Üye
18 Eki 2017
23
Tv yi yeniden başlattım yine aynısını yaptı.Ama genel olarak bu hatayla sık karşılaşmıyorum.Tv yi yeni yazılım kurduktan sonra yaklaşık 30 defa açıp kapatmışızdır.Kesinlikle usb den gibi bence.Arkadaşın cafesindeki tvde de usb den sonra böyle hata veriyor.Bence bunun üstüne çalışılmalı veya sandisk usb bu sıkıntıyı yaşatıyor.En kısa zamanda başka bir usb alıp deneyeceğim.Ayrıca yeni güncelleme hala gelmedi.Durum bu şekilde an itibariyle…

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,290
66
Belleği tv kapalı iken çıkartıp, tekrar aç bakalım tv neler yapacak.

Tv yi yeniden başlattım yine aynısını yaptı.Ama genel olarak bu hatayla sık karşılaşmıyorum.Tv yi yeni yazılım kurduktan sonra yaklaşık 30 defa açıp kapatmışızdır.Kesinlikle usb den gibi bence.Arkadaşın cafesindeki tvde de usb den sonra böyle hata veriyor.Bence bunun üstüne çalışılmalı veya sandisk usb bu sıkıntıyı yaşatıyor.En kısa zamanda başka bir usb alıp deneyeceğim.Ayrıca yeni güncelleme hala gelmedi.Durum bu şekilde an itibariyle…
Kendimi falcı gibi hissediyorum :)

Geri
Üst Alt