Görünen ana kart seg e aitTeorik olarak takmak mümkün, Resimlerin hepsi vestel tv ye mi ait?
-kontrol etmeniz gerekenler
Paneller tcon lu,tconsuz?farkliysa görüntü bozuk olma ihtimali yüksek
panel baglanti kablolari uyumlu mu?
Resimdeki anakart besleme kartina kablosuz baglaniyor,uyumsuzluk durumunda diger besleme kartini deneme imkaniniz olmaz ,bir ihtimal beslemeden led e giden kablolar kisa gelebilir..
Görünen ana kart seg e ait
Attigim seg tv arka resmini nin ekranı kırık almayı düşünüyorum.benim elimde de seg marka tv nin ana kartında sıkıntı görünüyor.seg tv arka fotoğrafını atmam da ki sebep ana kartını bilmemem.hangi modelin içinde hangi ana kart var bilmiyorum.kendimce birşeyler yapmak istiyorum yardımlarınızla.Ne yapacaginizi tam anlamamakla beraber, dikkat etmeniz gerekenleri yukarda yazmistim.Bu sorunun su karta su model olur gibi nokta bir cevabi yok.
Ayriyeten kart degistimek istiyorsaniz ve takacaginiz modele ait bilgilere sahip degilseniz,iki televizyon da da ilk önce yapmaniz gereken göz kontrolü ile bütün kablo baglantilarinin ayni olup olmadigini anlamaniz gerekiyor. 2 ayni model tv icin bile olsa degistirmelerde uyumsuzluk mümkün, en basitinden kullanilan panel tiplerindeki farkliliktan dolayi uyumsuzluk oluyor..Ben kendi degistirdigim kartlarda göz kontrolü ve ve elimdeki malzemelerle deneme seklinde sonuca gidiyorum,denemelerin ekonomik olmasi icinde paneli kirik tv ler satin aliyorum.
102 ekranın smart ana kart ve besleme kartını kullanacam.82 ekranında sadece ekranını kullanacam.ikiside seg markaBesleme kartını ana kartını hepsini değiştirsem.ekran uyum sağlar mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Koro96
W Wolf16, hosbulduk
Adem Helvacı
vestel ;;seg tv ye monte edilecek. Uyum saglar mi acaba
[IMG alt="Adem Helvacı"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/0/363.jpg?1527372547[/IMG] @Adem Helvacı [IMG alt="By_Trol"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/9/9273.jpg?1585893685[/IMG] @By_Trol
Görünen ana kart seg e ait
109 ekranın ana karti farklı galiba ondan bir fikrim yok.ekrani kırık 2. El tv buldum.Her iki anakart MB82 ise panel beslemesi ucu her ikisinde de aynı yönde ise olma ihtimali yüksek Vestel kart Seg markaya takıldığı için Seg in full yazılımı yüklenecek
109 ekranın ana karti farklı galiba ondan bir fikrim yok.ekrani kırık 2. El tv buldum.
Bende ki de seg marka ama icin de vestel kart çıktı.benim ki 82 ekran.
Geçenlerde yazmistimya ses var ekran yok die.yazilimla bi gelmişti sonra tekrar gitmişti.bende dedim ki ana karti besleme kartını ikisini de değiştireyim diye düşündüm.
Bu ikisi109 ekranın ana karti farklı galiba ondan bir fikrim yok.ekrani kırık 2. El tv buldum.
Bende ki de seg marka ama icin de vestel kart çıktı.benim ki 82 ekran.
Geçenlerde yazmistimya ses var ekran yok die.yazilimla bi gelmişti sonra tekrar gitmişti.bende dedim ki ana karti besleme kartını ikisini de değiştireyim diye düşündüm.
W Wolf16, By_Trol