Vestel ana karti seg e takma olur mu

W Çevrimdışı

Wolf16

Aktif Üye
4 Nis 2020
62
37
vestel ;;seg tv ye monte edilecek. Uyum saglar mi acaba
Adem Helvacı Adem Helvacı By_Trol By_Trol

20200407_155119.jpg
20200407_155133.jpg
20200407_155139.jpg
Screenshot_20200422-204259_letgo1fa117937bcd989f.jpg

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Teorik olarak takmak mümkün, Resimlerin hepsi vestel tv ye mi ait?
-kontrol etmeniz gerekenler
Paneller tcon lu,tconsuz?farkliysa görüntü bozuk olma ihtimali yüksek
panel baglanti kablolari uyumlu mu?
Resimdeki anakart besleme kartina kablosuz baglaniyor,uyumsuzluk durumunda diger besleme kartini deneme imkaniniz olmaz ,bir ihtimal beslemeden led e giden kablolar kisa gelebilir..

W Çevrimdışı

Wolf16

Aktif Üye
4 Nis 2020
62
37
Teorik olarak takmak mümkün, Resimlerin hepsi vestel tv ye mi ait?
-kontrol etmeniz gerekenler
Paneller tcon lu,tconsuz?farkliysa görüntü bozuk olma ihtimali yüksek
panel baglanti kablolari uyumlu mu?
Resimdeki anakart besleme kartina kablosuz baglaniyor,uyumsuzluk durumunda diger besleme kartini deneme imkaniniz olmaz ,bir ihtimal beslemeden led e giden kablolar kisa gelebilir..
Görünen ana kart seg e ait
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Görünen ana kart seg e ait

Screenshot_20200423-193128_letgo36abb11a7806de64.jpg

Seg tv attığım model uyum sağlar mi ana karta

W Wolf16, hosbulduk hosbulduk

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Ne yapacaginizi tam anlamamakla beraber, dikkat etmeniz gerekenleri yukarda yazmistim.Bu sorunun su karta su model olur gibi nokta bir cevabi yok.
Ayriyeten kart degistimek istiyorsaniz ve takacaginiz modele ait bilgilere sahip degilseniz,iki televizyon da da ilk önce yapmaniz gereken göz kontrolü ile bütün kablo baglantilarinin ayni olup olmadigini anlamaniz gerekiyor. 2 ayni model tv icin bile olsa degistirmelerde uyumsuzluk mümkün, en basitinden kullanilan panel tiplerindeki farkliliktan dolayi uyumsuzluk oluyor..Ben kendi degistirdigim kartlarda göz kontrolü ve ve elimdeki malzemelerle deneme seklinde sonuca gidiyorum,denemelerin ekonomik olmasi icinde paneli kirik tv ler satin aliyorum.

W Çevrimdışı

Wolf16

Aktif Üye
4 Nis 2020
62
37
Ne yapacaginizi tam anlamamakla beraber, dikkat etmeniz gerekenleri yukarda yazmistim.Bu sorunun su karta su model olur gibi nokta bir cevabi yok.
Ayriyeten kart degistimek istiyorsaniz ve takacaginiz modele ait bilgilere sahip degilseniz,iki televizyon da da ilk önce yapmaniz gereken göz kontrolü ile bütün kablo baglantilarinin ayni olup olmadigini anlamaniz gerekiyor. 2 ayni model tv icin bile olsa degistirmelerde uyumsuzluk mümkün, en basitinden kullanilan panel tiplerindeki farkliliktan dolayi uyumsuzluk oluyor..Ben kendi degistirdigim kartlarda göz kontrolü ve ve elimdeki malzemelerle deneme seklinde sonuca gidiyorum,denemelerin ekonomik olmasi icinde paneli kirik tv ler satin aliyorum.
Attigim seg tv arka resmini nin ekranı kırık almayı düşünüyorum.benim elimde de seg marka tv nin ana kartında sıkıntı görünüyor.seg tv arka fotoğrafını atmam da ki sebep ana kartını bilmemem.hangi modelin içinde hangi ana kart var bilmiyorum.kendimce birşeyler yapmak istiyorum yardımlarınızla.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Besleme ve anakartın tam net olarak birbirine uyması şart.

Yani eski sistemin aynısı her kablo kendi yuvasına uyacak.

Panele görüntü gitmeme yada paneldeki görüntünün ters olma ihtimali var.

W Çevrimdışı

Wolf16

Aktif Üye
4 Nis 2020
62
37
Besleme kartını ana kartını hepsini değiştirsem.ekran uyum sağlar mi

Koro96 Koro96

Adem Helvacı Adem Helvacı

Besleme kartını ana kartını hepsini değiştirsem.ekran uyum sağlar mi

Koro96 Koro96

Adem Helvacı Adem Helvacı
102 ekranın smart ana kart ve besleme kartını kullanacam.82 ekranında sadece ekranını kullanacam.ikiside seg marka

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,008

Her iki anakart MB82 ise panel beslemesi ucu her ikisinde de aynı yönde ise olma ihtimali yüksek Vestel kart Seg markaya takıldığı için Seg in full yazılımı yüklenecek

W Çevrimdışı

Wolf16

Aktif Üye
4 Nis 2020
62
37
Her iki anakart MB82 ise panel beslemesi ucu her ikisinde de aynı yönde ise olma ihtimali yüksek Vestel kart Seg markaya takıldığı için Seg in full yazılımı yüklenecek
109 ekranın ana karti farklı galiba ondan bir fikrim yok.ekrani kırık 2. El tv buldum.
Bende ki de seg marka ama icin de vestel kart çıktı.benim ki 82 ekran.
Geçenlerde yazmistimya ses var ekran yok die.yazilimla bi gelmişti sonra tekrar gitmişti.bende dedim ki ana karti besleme kartını ikisini de değiştireyim diye düşündüm.

109 ekranın ana karti farklı galiba ondan bir fikrim yok.ekrani kırık 2. El tv buldum.
Geçenlerde yazmistimya ses var ekran yok die.yazilimla bi gelmişti sonra tekrar gitmişti.bende dedim ki ana karti besleme kartını ikisini de değiştireyim diye düşündüm.

15880569197146195241836781488700.jpg

Screenshot_20200423-193128_letgo4c16cc304d03ae0f.jpg

W Wolf16, By_Trol By_Trol

15880569197146195241836781488700.jpg

Screenshot_20200423-193128_letgo4c16cc304d03ae0f.jpg

W Wolf16, By_Trol By_Trol
Bu ikisi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt