Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Kontrol sasğlayabilirim ancak seri numarası lazım arkadaşınHocam bu süper bir haber umarım bir an önce diğer modellere de gelir, Ado hocam ne diyorsun bu işe
Kontrol sasğlayabilirim ancak seri numarası lazım arkadaşınHocam bu süper bir haber umarım bir an önce diğer modellere de gelir, Ado hocam ne diyorsun bu işe
Hocam kontrol için Ado hocama seri numaranızı iletir misiniz lütfenarkadaşlar taze haber veriyorum 32HA7020 mb96 tv im vardı buradaki çekirdek 376s yazılımı attım tv uçtu servis geldi tv yi götürdü bugün geldi tv im 4725 yaptım software benim attığım versiyon her neyse kurcalıyım dedim tv smart ethernet bağladım smart market yaptım ana bi baktım digitürk play yüklü giriş yaptım çalışıyor müthiş sevinçliyim şimdi diğer vestellere bunlar olacakmı acaba yorumlar alayım sizden
İkisini de muhatap olarak kaydettim change.org dasadece vestele deiğil de, digiturke de baskı yapmanız gerekebilir
Ado, hocam ne diyorsun bu işe ? Bu yazılımı diğer modellere uyarlama ihtimali hiç mi yok ?arkadaşlar taze haber veriyorum 32HA7020 mb96 tv im vardı buradaki çekirdek 376s yazılımı attım tv uçtu servis geldi tv yi götürdü bugün geldi tv im 4725 yaptım software benim attığım versiyon her neyse kurcalıyım dedim tv smart ethernet bağladım smart market yaptım ana bi baktım digitürk play yüklü giriş yaptım çalışıyor müthiş sevinçliyim şimdi diğer vestellere bunlar olacakmı acaba yorumlar alayım sizden
Hocam güle güle kullanın bu tv nin profile dosyalarını paylaşma imkanınız olur muarkadaşlar taze haber veriyorum 32HA7020 mb96 tv im vardı buradaki çekirdek 376s yazılımı attım tv uçtu servis geldi tv yi götürdü bugün geldi tv im 4725 yaptım software benim attığım versiyon her neyse kurcalıyım dedim tv smart ethernet bağladım smart market yaptım ana bi baktım digitürk play yüklü giriş yaptım çalışıyor müthiş sevinçliyim şimdi diğer vestellere bunlar olacakmı acaba yorumlar alayım sizden
Hocam güle güle kullanın bu tv nin profile dosyalarını paylaşma imkanınız olur mu
EXcomZkko hocam ne dersiniz daha önce yaptığınız server giriş ismi ve şifresini burdan öğrenip tv profilinde değiştirip uygulasak digitürk play gelir mi acaba
Gayet mümkün hocam. Sw ve Hw profile dosyalarından anakart modeli ve server bilgilerini eşleştirmek yeterli.
Keşke MB100, 120'lere de gelse.