Vestel Akıllı Televizyonlar için Digitürk play isteği, Change.org imza kampanyası

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
arkadaşlar taze haber veriyorum 32HA7020 mb96 tv im vardı buradaki çekirdek 376s yazılımı attım tv uçtu servis geldi tv yi götürdü bugün geldi tv im 4725 yaptım software benim attığım versiyon her neyse kurcalıyım dedim tv smart ethernet bağladım smart market yaptım ana bi baktım digitürk play yüklü giriş yaptım çalışıyor müthiş sevinçliyim şimdi diğer vestellere bunlar olacakmı acaba yorumlar alayım sizden

digiturkplay1.jpg
digiturkplay2.jpg
Hocam kontrol için Adem Helvacı Ado hocama seri numaranızı iletir misiniz lütfen

ThePunisher Çevrimdışı

ThePunisher

Yeni Üye
3 Mar 2018
27
arkadaşlar taze haber veriyorum 32HA7020 mb96 tv im vardı buradaki çekirdek 376s yazılımı attım tv uçtu servis geldi tv yi götürdü bugün geldi tv im 4725 yaptım software benim attığım versiyon her neyse kurcalıyım dedim tv smart ethernet bağladım smart market yaptım ana bi baktım digitürk play yüklü giriş yaptım çalışıyor müthiş sevinçliyim şimdi diğer vestellere bunlar olacakmı acaba yorumlar alayım sizden

digiturkplay1.jpg
digiturkplay2.jpg
Adem Helvacı Ado, hocam ne diyorsun bu işe ? Bu yazılımı diğer modellere uyarlama ihtimali hiç mi yok ?

I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
203

digiturkplay1.jpg
digiturkplay2.jpg
Hocam güle güle kullanın bu tv nin profile dosyalarını paylaşma imkanınız olur mu
EXcomZkko EXcomZkko hocam ne dersiniz daha önce yaptığınız server giriş ismi ve şifresini burdan öğrenip tv profilinde değiştirip uygulasak digitürk play gelir mi acaba :hmm

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Hocam güle güle kullanın bu tv nin profile dosyalarını paylaşma imkanınız olur mu
EXcomZkko EXcomZkko hocam ne dersiniz daha önce yaptığınız server giriş ismi ve şifresini burdan öğrenip tv profilinde değiştirip uygulasak digitürk play gelir mi acaba :hmm

Gayet mümkün hocam. Sw ve Hw profile dosyalarından anakart modeli ve server bilgilerini eşleştirmek yeterli.

Keşke MB100, 120'lere de gelse.

I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
203
Gayet mümkün hocam. Sw ve Hw profile dosyalarından anakart modeli ve server bilgilerini eşleştirmek yeterli.

Keşke MB100, 120'lere de gelse.

O zaman E enginozen hocam müsait bi vaktinizde sizden sw ve hw profile dosyalarını foruma eklemenizi rica ediyoruz
Bu şekilde bir deneme yapıp digitürk play gelirse uygulamayı kullanmak isteyenler tv profilini modlayıp kullanabilir

Geri
Üst Alt