D Çevrimdışı dursun sari Yeni Üye 6 Ara 2024 2 41 6 Ara 2024 #1 Arkadaşlar Vestel mb96 yazılımı gönderirmisiniz
D Çevrimdışı dursun sari Yeni Üye 6 Ara 2024 2 41 Salı saat 15:04'de #3 Sota' Alıntı: yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... yazılımı indiremiyorum bilgisayar izin vermiyor neden ?
Sota' Alıntı: yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... yazılımı indiremiyorum bilgisayar izin vermiyor neden ?
Çevrimdışı By_Trol Administrator 24 Ağu 2019 15,026 Salı saat 15:11'de #4 dursun sari' Alıntı: yazılımı indiremiyorum bilgisayar izin vermiyor neden ? Genişletmek için tıkla ... Virüs programı varsa kapatın yada farklı tarayıcı ile deneyin.
dursun sari' Alıntı: yazılımı indiremiyorum bilgisayar izin vermiyor neden ? Genişletmek için tıkla ... Virüs programı varsa kapatın yada farklı tarayıcı ile deneyin.
E Çevrimdışı erkan iyilik Yeni Üye 10 Şub 2022 1 45 Perşembe saat 15:57'de #5 merhaba 17mb96 anakart yazılımı varsa atar mısınız rica etsem tv de ses kendiliğinden kısılıyor
Çevrimdışı By_Trol Administrator 24 Ağu 2019 15,026 Perşembe saat 16:27'de #6 erkan iyilik' Alıntı: merhaba 17mb96 anakart yazılımı varsa atar mısınız rica etsem tv de ses kendiliğinden kısılıyor Genişletmek için tıkla ... Ses kısma yazılımsal arıza değil kısılırken ekrana ses göstergesi geliyor mu?
erkan iyilik' Alıntı: merhaba 17mb96 anakart yazılımı varsa atar mısınız rica etsem tv de ses kendiliğinden kısılıyor Genişletmek için tıkla ... Ses kısma yazılımsal arıza değil kısılırken ekrana ses göstergesi geliyor mu?