Büyük bir TV almak istiyorum. 75inch tv arayışındayım. Yerli üretim Vestel aklıma yatıyor; bayide 19500tv+3500 ikinci ürün indirimi var ve 12btu klima ile brilikte almayı düşünüyorum. Klima bana 8500tl ye geliyor, güzel fiyat avantajı var. Bunun yanında dikkatimi TCL 75p735 çekiyor 26000tl. Bir de onvo var 15000tl.
Genelde uygulama üzerinden film dizi izliyoruz google chrome cast cihaz var televizyonun yazılımı önemli değil.
PS5 de var onu da takıyoruz HDM 2.1 çıkış tvlere baktım fiyatı çok yüksek 60hz şimdilik bu fiyatlarla güzel.
TCL HDM 2.1 var diyor fakat 60HZ 120hz yok anlamadım.
Kısacası bu fiyat avantajında vestel alınır mı?
Vestel u9520 serisine bulutlanma falan var diye yazmışlar ama sorun devam ediyor mu çözüldü mü bilmiyorum. Sonra ps5 de duman olmayalım.
Genelde uygulama üzerinden film dizi izliyoruz google chrome cast cihaz var televizyonun yazılımı önemli değil.
PS5 de var onu da takıyoruz HDM 2.1 çıkış tvlere baktım fiyatı çok yüksek 60hz şimdilik bu fiyatlarla güzel.
TCL HDM 2.1 var diyor fakat 60HZ 120hz yok anlamadım.
Kısacası bu fiyat avantajında vestel alınır mı?
Vestel u9520 serisine bulutlanma falan var diye yazmışlar ama sorun devam ediyor mu çözüldü mü bilmiyorum. Sonra ps5 de duman olmayalım.