Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Var mı Vestel'e 10 kaat verip 75'' tv alacak babayiğit
Taş çatlasın ederi 7000-7500 olur fazlası kesinlikle verilmemeli..
Sen de abartma ya, paneli o kadar eder zaten ?Vestel ise 5000'den fazla etmemeli bence.
Sen de abartma ya, paneli o kadar eder zaten ?
Bak diyorum ki daha oraya gelme 75" 4k bir paneli Çinden ancak 5000 e alırsın diyorum, anakart falan katmadım hesaba yoksa Philips olsun, Sony ya da Samsung olsun çok yukarıda Vestel kardeşe göre bunda sıkıntımız yokBir Samsung, LG'deki yazılım yok maalesef resim işleme anlamında.
Bak diyorum ki daha oraya gelme 75" 4k bir paneli Çinden ancak 5000 e alırsın diyorum, anakart falan katmadım hesaba yoksa Philips olsun, Sony ya da Samsung olsun çok yukarıda Vestel kardeşe göre bunda sıkıntımız yok
İşte bu ekran boyutunda o abiler kapıyı 25 den falan açıyor, 10000 bine 55 inç falan olur artık Sony de ?Benim Vestel'e ücret ödeme eşiğim belli.
10.000'e doğru yol alıyorsam Samsung, LG, Philips, Sony'e doğru giderim.
İşte bu ekran boyutunda o abiler kapıyı 25 den falan açıyor, 10000 bine 55 inç falan olur artık Sony de ?
Benim hedef 85 biliyorsun ama ben hedef koyduğumda dolar 3.5 4 liraydı, oyunbozanluk ediyor namussuz ? Projeksiyon gündüz zor gece olacak ortam müsait olacak çok ıvır zıvırı var uğraşmak isteyen için iyiKüçük olsun daha güzel olsun.
Bu fiyata projeksiyonlar nasıldır onu bilmem, büyük ekran isteyen projeksiyon da düşünebilir.
Hayalim OLED.
Benim hedef 85 biliyorsun ama ben hedef koyduğumda dolar 3.5 4 liraydı, oyunbozanluk ediyor namussuz ? Projeksiyon gündüz zor gece olacak ortam müsait olacak çok ıvır zıvırı var uğraşmak isteyen için iyi