vestel 75U9400 özellikleri
.
ANA KART: MB130S
PANEL: LG (şuan için)
PANEL DETAYLI BİLGİ;
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
KULLANIM KİTAPÇIĞI :
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Son düzenleme:
Yazana göre öyle, panel cell dediğimiz en öndeki siyah katman çok incedir. Doğruluk payı çok yüksektir.Paylaşım için teşekkürler. Panel bilgilerinde "Plate Thickness0.50+0.50 mm " yazıyor. Yani bu panelin kalınlığı toplam 1mm mi?
LG panel olması güzel, özellikler güzel.Almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz
İlginize ve hızlı cevabınıza teşekkür ederim, amacım eskiyen android box ve ilk seri next 2000ye hd uydu cihazımdan kurtulmak.LG panel olması güzel, özellikler güzel.
Ama altını çizmek isterim; smarttan çok beklentiniz olmasın özellikle browser de çok sıkıntılıdır.
Ama YouTube Netflix gibi uygulamalar stabil çalışmaktadır.
Fiyatına göre makul bir cihaz
hayırlısı olsun,İlginize ve hızlı cevabınıza teşekkür ederim, amacım eskiyen android box ve ilk seri next 2000ye hd uydu cihazımdan kurtulmak.
Netflix ve youtube harici tv yi browser olarak kullanmak çok kullanışlı gelmiyordu zaten.
Özellikle netflix 4k izleyebilir miyim işlemci ve rami kaldırır mı merak etmekteyim, bir de bana önereceğiniz bu tv için uyumlu kaliteli bir air mouse kumanda (arkası klavyeli olan) var mıdır? Az önce telefon ile tv siparişini verdim.
Süreç uzun olduğu için 08502224123 numarasına şikayette bulunabilirsinizÜrün 1 ay oldu hala gelmedi, bayi pazartesi gelecek diyor bakalım, incelememi buraya yazacağım
Ürün 1 ay oldu hala gelmedi, bayi pazartesi gelecek diyor bakalım, incelememi buraya yazacağım