Selamlar gecen hafta satın aldığım Vestel 70u9600 model tvnin kurulumu bugun yapıldı herhangi bir sorun yok beklentilerimi fazlasıyla karsıladı fakat gece olunca tv nin sesini kısdığımda kasanın icinden gelen tarif etmekte zorlanacagım bir ses geliyor cok ince bir frekansta tv nin arkasina yaklastigimda sesi cok net duyabiliyorum yaklasik 5 metreden tv nin sesi kısıkken bile duyuluyor bu ses ,bu bir sorunmudur acaba ? Vestel tvlerde normalmidir ? ilk defa vestel kullaniyorum ama bu ses biraz rahatsız edici gibi bir cozumu varmıdır?
Enerji tasarrufu etkin iken bu rahatsız edici ses geliyor enerji tasarrufu kapattığımda ses kesiliyor ama bu seferde ekran cok parlak oluyor sorunu kısmen cozdum ekran parlakligini ayarlayabilirsem tamamen cozmus olacagim tesekkurler...
Enerji tasarrufu etkin iken bu rahatsız edici ses geliyor enerji tasarrufu kapattığımda ses kesiliyor ama bu seferde ekran cok parlak oluyor sorunu kısmen cozdum ekran parlakligini ayarlayabilirsem tamamen cozmus olacagim tesekkurler...
Son düzenleme: