VESTEL 70QA9700 Kurtarma yazılımı

M Çevrimdışı

Murphy

Yeni Üye
19 Ocak 2022
5
38
VST 70QA9700 QLED 4K ANDROID 17MB185_G31 için güncelleme yaptık yeniden başlatın denildi başlattıktan sonra ekran gelmemeye başladı kurtarma yazılımı varmıdır acaba yetkili servis garantisi olduğu halde Ş.urfa yetkili servis manisa'dan yazılım istemiş 3 günde geliyor şaka gibi forumda bulamadım kurtarma yazılımını varsa yollayabilirmisiniz Seri Numarası: 99914479500002

M Çevrimdışı

Murphy

Yeni Üye
19 Ocak 2022
5
38
Hafta sonu diye 3 Gün bekliyorsunuz yetkili servisin müdahale etmesini bekleyin.
Öylede bu yetkili servis bulundugu ilde bu tv modellerinin kurtarma yazılımları bulunması gerekli değilmi ? bu tür şeylerde manisadan bir yazılım gelmesi ne kadar saçma hadi tamam manisadan geliyor bunu bize cuma akşamı söylediler cuma akşamı yollanılsa bugun gelip yapıcaklardı resmen insana işkence televizyonsuz 3 4 gün kalınacak çocuklar ödevleri var sunum yapacaklar vs aldığımızdan beridir bir ara çizgi çıktı götürdüler değiştiler bu sefer bu sorun anlamadım TV işinde vestel neden bu kadar iyi değilki

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,515
Öylede bu yetkili servis bulundugu ilde bu tv modellerinin kurtarma yazılımları bulunması gerekli değilmi ? bu tür şeylerde manisadan bir yazılım gelmesi ne kadar saçma hadi tamam manisadan geliyor bunu bize cuma akşamı söylediler cuma akşamı yollanılsa bugun gelip yapıcaklardı resmen insana işkence televizyonsuz 3 4 gün kalınacak çocuklar ödevleri var sunum yapacaklar vs aldığımızdan beridir bir ara çizgi çıktı götürdüler değiştiler bu sefer bu sorun anlamadım TV işinde vestel neden bu kadar iyi değilki
Tvyi kendi iradeniz ile satın almışsınızdır. Bu forum sitesi marka karalama yeri değil yazdığınız seri no özel üretim yazılımını her yerde bulamazsınız ben size olması gerekeni yazdım.

M Çevrimdışı

Murphy

Yeni Üye
19 Ocak 2022
5
38
Tvyi kendi iradeniz ile satın almışsınızdır. Bu forum sitesi marka karalama yeri değil yazdığınız seri no özel üretim yazılımını her yerde bulamazsınız ben size olması gerekeni yazdım.
Tv araştırarak aldım ve yaşadığım sorunları paylaşıyorum kafamdan sorun oluşturup markayı karalama derdim yok zaten bunlar hepsi kayıtlı serviste kayıtları var forumada yazmamdaki amaç hani yetkili servislerde yazılım bulundurma zorunluluğu varmı/yokmu diye öğrenmek istemem vestel yerli markamız zaten yetkili servisleri iyi yardımcı oluyorlar lakin olmadık sorunlarla karşılaşıyoruz..

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,515
Tv araştırarak aldım ve yaşadığım sorunları paylaşıyorum kafamdan sorun oluşturup markayı karalama derdim yok zaten bunlar hepsi kayıtlı serviste kayıtları var forumada yazmamdaki amaç hani yetkili servislerde yazılım bulundurma zorunluluğu varmı/yokmu diye öğrenmek istemem vestel yerli markamız zaten yetkili servisleri iyi yardımcı oluyorlar lakin olmadık sorunlarla karşılaşıyoruz..
Tekrarlıyorum yazdığınız seri no özel üretim beklemenizde fayda var. Ayrıca bu forumda bile rahat 1000 Tane yazılım var bir birlerinin yerine uyan da var uymayan da var. Marka önemli değil elbette servislerde de yazılımlar var demek ki uyumlu değil biz de bu nedenle tv etiket bilgisi istiyoruz. Servisin ve sizin bekleme nedeniniz mesai bitimi ve hafta sonu oluşudur.

Geri
Üst Alt