VESTEL 65UB9100 ses var görüntü yoktu şimdi seste yok...

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
Öncelikle forumun çok değerli üstatlarına ve üyelerine sevgi saygı ve selamlarımı iletiyorum..
özlemişim bizim forumu ,
biraz evden uzaktayım, dünde evden birader dediki senin tvde ses var görüntü yok.
Normal dedim 10 sene olunca miadı dedim :))
2017/2018 gibi aslında vestel 65" tv 65ub9100 şükür şimdiye kadarda iyi gitti diğer samsung tvye bakarsam
samsungda alındığı günden beridir yok panel yok led yok kart artık evde samsung bitti TCL devri dedik..

ama zanedersem vestel 65 bu konuda içerledi ve şimdi bizimle sadece konuşuyo /du onuda kesti :)
birçok olasılık olabilir ama resim ekledim ne olabilir neler yapabilirizi önerir iseniz sevinirim.

vestel 65" tv 65ub9100..
mb120 kart kullanmakta
panel 65_VESQNEL503_2D_UHD_ESOFO_V_120_219008_219008-V2.06

vestel_65UB9100dac28ec29827735b.jpg

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Seste gitti yazmışsınız tv ayarsız sinyal olmayan boş bir kanalda olabilir uzaktan kumanda ile kanal değiştirin 1-2-3 vs ses var mı? Halen yok ise led aydınlatması var öncelikle ana kart arızası olarak düşünülebilir. Ses olsaydı lvds kablo, tcon, panel bunların hepsi bu arızayı yapar.

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
este gitti yazmışsınız tv ayarsız sinyal olmayan boş bir kanalda olabilir uzaktan kumanda ile kanal değiştirin 1-2-3 vs ses var mı?
önceliklle cevabın için çok teşekkürler ,malesef kontrol ettirdim dün akşam da acaba kanal mı açık değil diye hdmi kalmış olabilir diye vs ekranı görmediği için ihtimal demiştim ama kumandada malum tv tuşuna basınca direk tvkanalı açıyodu onuda denediler ses yok dediler... anakart ihtimal diyosunuz yani ?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
önceliklle cevabın için çok teşekkürler ,malesef kontrol ettirdim dün akşam da acaba kanal mı açık değil diye hdmi kalmış olabilir diye vs ekranı görmediği için ihtimal demiştim ama kumandada malum tv tuşuna basınca direk tvkanalı açıyodu onuda denediler ses yok dediler... anakart ihtimal diyosunuz yani ?
tv aç kapa yaparken fenerle ekranı kontrol edermisin vestel logosu gözükecek mi.?

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
yüksek lisans falan derken istanbul üzeri avrupa yakınları sayılır :hihi uzun süredir yurtdışı 👤. yani :danger

Geri
Üst Alt