peki hocam yazılım yükseltsek yinede hdr desteklemez mi? 4K TV Çünkü
HDR için bendede 65" 9100 var modlama ile HDR açılıyor ama usbden oynattığında hdr bilgisine ulaşabiliyosun ama hdmi den deneme imkanım olmadı ki forumda bir arkadaşımızda aynı madur ps4 ten ki mevcuttada ps4 olmadığı için deneyemedim HDMI 2.0 kabloda aldım istanbuldan .
modlama konusunu takip edebilirsiniz..
elinde bi kaç hdr ve hdr10 videoda olursa olup olmadığını denemek için
burdaki linkten -->
indirebilirsin
denemek istersen de hızlıca tavsiyem ürününün full yazılımını temin etmen ki adres
Ado hocamdan rica ve zahmetle
atman ki mevcut yazılım versiyonuna bak önce istersen 2.40.6 öncesi ise on numara bi çek et menü + 4725 ten bu durumdaysa çak üstüne çekirdek yazılımı 2.40.6 yı kendi hdr yi acacak yada forumda
aynı işi görmekte 2.40.6 ya gerek kalmadan bilgin olsun ama öncelikle forumu mb120 ve 9100 ürünü ile ilgili incelersen sevinirim
malum sıkıntılı bir durum yaşama önceden butarz yazılım modlama sonrası canın sıkılmasın teknoloji nerde ne süpriz yapacağı belli değil kurcalama ile 65" tv bende kendini 50" zanediyorki
buda bendeki sıkıntı
sendekide panelde 65_VESQNELS03_2D yazıyırsa LG IPS paneldir.
aslında yazılımında rica etsem sanada zahmet fat32 li usb ye
https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...-nexon-seg-telefunken-tv-yazilim-modlama.898/
burada anlatıldı ama sendende ricam olsun sana zahmet bana eziyetle..
- Notepad dosyası açarak Tvnizin anakart modeli uzantı olacak şekilde içi boş bir dosyayı oluşturup DownloadProfile.mb120
Nasıl yapılır Gif Animasyon ==>>
- O USB yi Televizyona Bağlayın.
- Menu buttona basın ve "4725" tuslara arka arka basın ; Service menu acilacak.
- "Usb operations" gidin ve ona basın.
- Usbyi bilgisayara bağlayın ve içindeki, "mb120_swprofile.bin" ve "mb120_Hwprofile.bin" dosyalari masaüstüne kopyalayın.
bu
mb120_swprofile.bin" ve "mb120_Hwprofile.bin"dosyanızı artık bi şekide gönderebilirseniz sevinirim bakalım panel bilgisindeki , değişirmi ihtimalle panel dosyası ayrı olmalı gibi geliyo tahminim ama denemeden zarar gelmez
bu
mb120_swprofile.bin" ve "mb120_Hwprofile.bin" dosyanızı gönderebilirseniz sevinirim .. sevgi saygı selamlar