Maalesef yok ama panelin kırılacağı bir durum olmadı ki. Ps5 oynuyordum bir anda durduk yere çıktı.Maalesef panel kırılmış
Konut sigortanız var mı
Maalesef yok ama panelin kırılacağı bir durum olmadı ki. Ps5 oynuyordum bir anda durduk yere çıktı.
Sıkıntılı bir durum maalesef servis bunu kullanıcı hatası olarak raporlayacak
Panel değişim ücreti veya üste fark ödenerek yeni model önerecekler
Bana da kırık gibi geldi doğrusu ,her ne kadar fotoyu büyültüp baktıysam da pek anlayamadım açıkçası ama parmakla bastırınca ezilen likit gibi de görünüyor.Sonuçta ramchomania dediği gibi davranır servis.
Panel de bir arıza oluştu muhtemelen, siz de baskı uygulayınca tüm panel gitti.Oyun oynarken bir anda giden tv yi nasıl kullanıcı hatası olarak raporlayacak anlamıyorum ki. Fifadayken ekranın altı gitti siyah kara bir leke çıktı oraya dokundum bi anda komple heryere yayıldı. Darbe yok bişey yok en ufak çizil dahi yok.
Dokunmaktan kastım birşey var mı kırık vs diye parmağımı üstünde gezdirmekti sadece. Bu kadar kalitesiz olduğunu düşünmüyordum. Servis buna nasıl kullanıcı hatası diyebilir önceki hocalarımın söylediğine istinaden, aklım almıyor.Panel de bir arıza oluştu muhtemelen, siz de baskı uygulayınca tüm panel gitti.
Keşke dokunmasaydınız.
Adem Helvacı
Kalite değil de panel fazla inceydi muhtemelen.Dokunmaktan kastım birşey var mı kırık vs diye parmağımı üstünde gezdirmekti sadece. Bu kadar kalitesiz olduğunu düşünmüyordum. Servis buna nasıl kullanıcı hatası diyebilir önceki hocalarımın söylediğine istinaden, aklım almıyor.
Sizce cevap ne olur hocam ? Az para değil çünkü. O siyah lekenin etrafında da hafif sarartı var sanki yanık gibiKalite değil de panel fazla inceydi muhtemelen.
Merhaba; Muhtemel bir gate kısadevre ve fiziki yanma durumu söz konusu.
Yani yatay tarama hattını kontrol eden panel içerisindeki thin film transistör fiziki yanma yapmış, o bölgeyi deforme etmiş, sizin X noktalı bir baskı veya basıncınız nedeniyle de yürümüştür. Dha önce karşılaştığımız durumlar bunlar ancak genelde yanığın olduğu yer ile sınırlı kalırlardı.
Servis muhtemelen siz kırmışsınız diyecektir ancak bunun öncelikle panelin açığa alınıp mikroskop altındaki sonucuna odaklanmak gerekir.
Bence talebiniz özel inceleme olmalıdır. Müşteri hizmetlerine yaşadığınız durumu anlatın, bu durum ile ilgili araştırma yaptığınızı ve sorunun siz kaynaklı olmadığını, bunun ispatı adına da yetkili servisin değil kendi bünyelerindeki panel onarım merkezinin kontrolünü ve sadece yazılı beyanlarını da değil, arıza tespiti esnasındaki sorunlu bölgenin fizikse bir yanığa maruz kalmadığının ispatını istediğinizi, bu ispatın sunulmaması durumunda yasal hakkınızı arayacağınızı belirtin.
Şu an bir kısa video kaydına girin, kayıt altına alın o bölgeyi, dışarıdan bir iz olup olmadığını konusunu vurgulayın ancak bu sizi kesin urtaraızı olmaz. Eğer fiziksel yanık izi yok ise hiçbir şekilde hak iddia edemezsiniz.
Şuna emin olun ki yıllar boyunca yüzlerce test uyguladık bu panellere, kendi kendilerine kırılmaları asla mümkün değil.
Size örnek bir tespitimizi de paylaşayım siz de bunu referans olarak kullanabilirsiniz. Neticede SONY tv de dahi oluyor bu durum.
Forumumuzda daha önce ele aldığımız SONY markasında yaşanan durumun videosu da mevcut
SONY W805C Panel Arıza (3 yaşında tv Panel Yanıyor)
Selamlar; Forumda genelde tartıştığımız tv kaliteleri ve uzun ömür konusunda tam bir kıstas videosu diyebilirim bunun için. İstisna da değildir belirteyim zira branşım nedeniyle önüme gelen paneller şu videoda gördüğünüzden farklı değiller maalesef. Bu kaçıncı SONY, Bu kaçıncı SAMSUNG, bu...tavsiyeforumu.com
''Bize ispat edin'' diye bir derdimiz yok, karşılaşacağınız durumları belirtiyoruz sadece.Öncelikle değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ama kendiliğinden oluşan bu durum için neden bu kadar kendimi kanıtlama zahmetine gireceğim inanın hiç anlamıyorum. Kırık yok darbe yok çizik yok. Hani olsa zaten burda size bunu söylerim. Böyle bir durum nasıl kullanıcı hatası diyecekler aklım almıyor. Apple da teknisyenim böyle bir şeye kullanıcı hatası desem 2. Gün işten kovarlar beni.