vestel 65ua9090 164 Android TV Ekran yansıtma problemi

C Çevrimdışı

cakirefe

Yeni Üye
7 Eyl 2024
3
37
Arkadaşlar Portalda aramalar yaptım bulamadım bu yüzden buradan yazıyorum. eğer varsada link paylaşırsanız sevinirim.
Vestel 65ua9090 tv sahibim Bilgisayardan veya tabletten Ekrana görüntü yansıtma kullanmak istedim ancak. malesef whireless display özelliği olmadığını farkettim. Vestek bu konuda sordugumda pc tarayıcısında google chrome yayınla seçeneğimni seçerek yapabileceğimi söyledi. Bu işlemde 10saniye geçikme oluyor zaten çok mantıklı değil.
Huawei mate11 tablet aldım zaten android ekran paylaşım programlarına baktım beş para etmez. eğer apk olarak reklamsız yüksek kalite önereceğiniz var ise de bunada açığım açıkçası.
Adem helvacı tarafından yayınlanan videolara baktım mb185 kart kullanılıyormuş cihaz üzerinden yazılım ile vb bu özelliği açabiliyormuyuz vb. durum varmıdır?
yapılıyor ise nasıl yapabiliriz. cihaz göçerse nasıl geri alabiliriz vb konularda bilginize başvurmak istedim.
Forum üzerinden 65ua9090 bir çok makale okudum ama birtane bile bu durumla ilgili yazı malesef göremedim.
bu yüzden bu başlığı açtım.
kart modelinide yazdım özellikle.

Adem Helvacı Adem Helvacı olsun By_Trol By_Trol gibi arkadaşların yazılarını vb okudum 3gündür bu yazıyı yazmadan önce araştırdım bulamadım. belkide gözümden kaçtı.​

şimdiden teşekkür edeirm.

Geri
Üst Alt