Özenerek aldığım Sony TV 5 yıl içinde ikinci kez anakart arızası verip çöp olunca yeni tv almam gerekti. Yerli tv'nin yanına yaklaşmayan ben, Son 1 ay içinde, zamanında kamyonla para verilmiş Samsung gardırop tipi buzdolabının bozulup çöp olması ve Grundig gardırop ile yola devam etmemden sonra, ucuz ve yerli tv arayaşına girdim.
Çok fazla arıza ile karşılaştığım için açıkcası para vermek istemiyorum arkadaşlar özet budur
Kullanım amacı; Netflix, Amazon, Tv Plus vs. Disney+ için Mi Box almak gerekecek o da ekstra 1250 tl getiriyor :(
Grundig 65 GEU 7830 B - 9349 TL
Vestek 65U9600 - 9879 TL
10 bin üzerine çıkmak istemiyorum ancak, 13 bin TL'ye 65Q9900'de mevcut. Gerçi tek tük kalmış ve insan bir miktar işkilleniyor stok olmaması sebebi ile.
Fikirler için teşekkür ederim.
Çok fazla arıza ile karşılaştığım için açıkcası para vermek istemiyorum arkadaşlar özet budur
Kullanım amacı; Netflix, Amazon, Tv Plus vs. Disney+ için Mi Box almak gerekecek o da ekstra 1250 tl getiriyor :(
Grundig 65 GEU 7830 B - 9349 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Vestek 65U9600 - 9879 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
10 bin üzerine çıkmak istemiyorum ancak, 13 bin TL'ye 65Q9900'de mevcut. Gerçi tek tük kalmış ve insan bir miktar işkilleniyor stok olmaması sebebi ile.
Fikirler için teşekkür ederim.