Vestel 65QG9840 Google Tv Aldım.

Y Çevrimdışı

Yasin186

Yeni Üye
14 Ocak 2020
11
39
Arkadaşlar vestel 65 inç 65QG9840 model vestel tv aldım.Dün servis gelip kurulumunu yaptı.İlk izlenimlerim baya iyi.Tek eksiği air mouse diyebilirim.elimde dreamstar a4 tv box cihazda kullandığım mouse kumandayı denedim.kumanda kısmen çalışıyor.ekranda mouse imleci çıkıyor ama tıklayıp birşey çalıştıramıyorum.mouse özelliği çalışmadı.bu televizyonda bu kumandayı veya başka air kumandayı kullanma şansım var mı?
Ayrıca bu tv hakkında merak ettiğiniz bir detay olursa sorabilirsiniz.Anladığım kadarıyla cevaplamaya çalışırım.Yeni bir cihaz olduğu için internette pek bilgi bulunmuyor.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,382
G20S Pro BT kumandayı önerebilirim, hem BT hem usb ile bağlantı sağlayabiliyor. Bazı sistemlerde BT ile air mouse stabil çalışmayabiliyor, usb alıcı ile kullanıldığında sorun ortadan kalkıyor. Sizdeki kumandanın usb alıcı var ise o şekilde deneyebilirsiniz.

Y Çevrimdışı

Yasin186

Yeni Üye
14 Ocak 2020
11
39
Bendeki kumandada usb alıcı var.bluetooth özelliği yok.
G20S Pro BT kumandayı önerebilirim, hem BT hem usb ile bağlantı sağlayabiliyor. Bazı sistemlerde BT ile air mouse stabil çalışmayabiliyor, usb alıcı ile kullanıldığında sorun ortadan kalkıyor. Sizdeki kumandanın usb alıcı var ise o şekilde deneyebilirsiniz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,103
65
Kumanda uyumsuz tam çalışmaz, yazılımın desteklemesi lazım diye biliyorum :alala (kesin bilgi değil tabii)

Y Çevrimdışı

Yasin186

Yeni Üye
14 Ocak 2020
11
39
Kumandadan home ve exit tuşuna basık tutarak eşleştirmeye çalıştım.kumandanın ışığı hızlı hızlı yanıp söndü.sonra mouse çalışmaya başladı .sesli komut,mouse,sayı tuşları,home tuşu,menü tuşu gibi önemli kısımları çalışıyor. İhtiyaç olup da çalışmayan tek tuş geri tuşu.o olmadan girdiğim bir yerden geri çıkmak imkansız oluyor. Home tuşuna basınca ana ekrana geliyor.geri tuşu da çalışsa mükemmel olacaktı.Bu arada kumanda kızılötesi kumanda.usb alıcı ile çalışıyor.Bluetooth olsa muhtemelen sorunsuz çalışır.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,103
65
Kumandadan home ve exit tuşuna basık tutarak eşleştirmeye çalıştım.kumandanın ışığı hızlı hızlı yanıp söndü.sonra mouse çalışmaya başladı .sesli komut,mouse,sayı tuşları,home tuşu,menü tuşu gibi önemli kısımları çalışıyor. İhtiyaç olup da çalışmayan tek tuş geri tuşu.o olmadan girdiğim bir yerden geri çıkmak imkansız oluyor. Home tuşuna basınca ana ekrana geliyor.geri tuşu da çalışsa mükemmel olacaktı.Bu arada kumanda kızılötesi kumanda.usb alıcı ile çalışıyor.Bluetooth olsa muhtemelen sorunsuz çalışır.
Kumanda uyumsuz tam çalışmaz, yazılımın desteklemesi lazım diye biliyorum :alala (kesin bilgi değil tabii)
Israrcıyım bu konuda :)

F Çevrimdışı

fufu06

Yeni Üye
9 Ocak 2022
43
38
Merhaba, tvniz va panelli mi ips panelle mi geldi? Bir de ekran isigi otomatik mi ayarliyor, siz her defasinda elle mi mudahale ediyorsunuz

Y Çevrimdışı

Yasin186

Yeni Üye
14 Ocak 2020
11
39
Merhaba, tvniz va panelli mi ips panelle mi geldi? Bir de ekran isigi otomatik mi ayarliyor, siz her defasinda elle mi mudahale ediyorsunuz
Va panel ve ips panel ne demek ki?çok anlamıyorum.nasıl bakılıyor?.bakabileceğim biyer varsa söyleyin bakayım.ekran ışığı konusunda da arka ışık vs yazan yerde otomatik yaptım.renk de canlı olarak kullanıyorum.elle müdahale etmiyorum.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,691
Va panel ve ips panel ne demek ki?çok anlamıyorum.nasıl bakılıyor?.bakabileceğim biyer varsa söyleyin bakayım.ekran ışığı konusunda da arka ışık vs yazan yerde otomatik yaptım.renk de canlı olarak kullanıyorum.elle müdahale etmiyorum.
Tv açıkken ekrana hafifçe tıklat görüntü patlama olursa VA olmazsa IPS

Geri
Üst Alt