Vestel 65qa9700 ve bitmeyen sorunlar

seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
46
Ama hala mı? HKC marka, VA panel yapısı. Mutlaka daha önce söylemişimdir. :ok
Üstad televizyoncu değiliz 😂 bizimde ehil oldugumuz konularda sizin sorular garip gelebilir herkesin bir uzmanligi var değilmi
😂😂😂 Öğrenmeye calisiyorum hkc markası ne tip paneller uretiyor

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Üstad televizyoncu değiliz 😂 bizimde ehil oldugumuz konularda sizin sorular garip gelebilir herkesin bir uzmanligi var değilmi
😂😂😂 Öğrenmeye calisiyorum hkc markası ne tip paneller uretiyor
Üstadım, sorunun garipliği değil mesele. 6 tane televizyonu neredeyse beraber değiştirdik. Ondan hala mı dedim. 😉

Bu arada üst mesaja bir daha bakın.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bunuda beraber değiştireceğiz
İcat servise gelince beni kurulum için arayacaklar bende seri nosunu öğrenip size soracağım ok derseniz TV yi isterim yoksa kalsin onlarda 😂😂😂
Bu arada bizim OK dememize siz OK dermisiniz bilemiyorum. Çünkü elinizde BOE varsa panel yapısı ADS. Yani geliştirilmiş IPS. O yüzden bence kurcalamayın. Ama dediğim gibi son OK sizin. :)

seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
46
Bu arada bizim OK dememize siz OK dermisiniz bilemiyorum. Çünkü elinizde BOE varsa panel yapısı ADS. Yani geliştirilmiş IPS. O yüzden bence kurcalamayın. Ama dediğim gibi son OK sizin. :)
Bu kadar TV değişiminde sizden ogrendiklerim çok yardımcı oldu bana sorular garip gelsede baya birşey öğrendim burdan bıkmadan usanmadan cevap verdiniz çok teşekkürler 🙏
O halde 65qa9700 için sıralama su sekildemi boe - Lg - hkc
Dedimya bu işin uzmanı değilim sizin gibi değerli üstadlara tabiyim Lg ips beklentim var daha kaliteli olur diye düşünüyorum Lg panel gelse bile boe mi tercih edeyim 😂

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bu kadar TV değişiminde sizden ogrendiklerim çok yardımcı oldu bana sorular garip gelsede baya birşey öğrendim burdan bıkmadan usanmadan cevap verdiniz çok teşekkürler 🙏
O halde 65qa9700 için sıralama su sekildemi boe - Lg - hkc
Dedimya bu işin uzmanı değilim sizin gibi değerli üstadlara tabiyim Lg ips beklentim var daha kaliteli olur diye düşünüyorum Lg panel gelse bile boe mi tercih edeyim 😂
Ben her zaman söylüyorum. Panel markaları arasında ciddi anlamda kalite farkı kalmadı. Bir zamanlar panda vardı. Onlarda kronik sorun vardı, tamamen ortadan kalktı. Dolayısıyla ışık sızması, clouding v.b. problemler tamamen kasa, üretim genel teknoloji bağlantılı. Şimdi ADS panele alıştınız, HKC gelecek FSA. Açı sıkıntısı olacak, sar başa. Sonra ölü piksel, sar başa. Ama ilk mesajımdan beri hatırlarsınız. Son karar hep sizin.

seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
46
Ben her zaman söylüyorum. Panel markaları arasında ciddi anlamda kalite farkı kalmadı. Bir zamanlar panda vardı. Onlarda kronik sorun vardı, tamamen ortadan kalktı. Dolayısıyla ışık sızması, clouding v.b. problemler tamamen kasa, üretim genel teknoloji bağlantılı. Şimdi ADS panele alıştınız, HKC gelecek FSA. Açı sıkıntısı olacak, sar başa. Sonra ölü piksel, sar başa. Ama ilk mesajımdan beri hatırlarsınız. Son karar hep sizin.
Gelsin bakalım yenisi hayırlısı olsun :)

Geri
Üst Alt