Ama hala mı? HKC marka, VA panel yapısı. Mutlaka daha önce söylemişimdir.Yeni başlık açmak istemedim
hkc panel VA panel ile aynimi farklimi arkadaslar

Bu arada evet HKC VA. Ama FSA yani IPS' e yakın açılı görüntü performansı var.

Ama hala mı? HKC marka, VA panel yapısı. Mutlaka daha önce söylemişimdir.Yeni başlık açmak istemedim
hkc panel VA panel ile aynimi farklimi arkadaslar

Üstad televizyoncu değilizAma hala mı? HKC marka, VA panel yapısı. Mutlaka daha önce söylemişimdir.![]()
Üstadım, sorunun garipliği değil mesele. 6 tane televizyonu neredeyse beraber değiştirdik. Ondan hala mı dedim.Üstad televizyoncu değilizbizimde ehil oldugumuz konularda sizin sorular garip gelebilir herkesin bir uzmanligi var değilmi
Öğrenmeye calisiyorum hkc markası ne tip paneller uretiyor
Bunuda beraber değiştireceğizÜstadım, sorunun garipliği değil mesele. 6 tane televizyonu neredeyse beraber değiştirdik. Ondan hala mı dedim.
Bu arada üst mesaja bir daha bakın.
Bu arada bizim OK dememize siz OK dermisiniz bilemiyorum. Çünkü elinizde BOE varsa panel yapısı ADS. Yani geliştirilmiş IPS. O yüzden bence kurcalamayın. Ama dediğim gibi son OK sizin.Bunuda beraber değiştireceğiz
İcat servise gelince beni kurulum için arayacaklar bende seri nosunu öğrenip size soracağım ok derseniz TV yi isterim yoksa kalsin onlarda![]()

Bu kadar TV değişiminde sizden ogrendiklerim çok yardımcı oldu bana sorular garip gelsede baya birşey öğrendim burdan bıkmadan usanmadan cevap verdiniz çok teşekkürlerBu arada bizim OK dememize siz OK dermisiniz bilemiyorum. Çünkü elinizde BOE varsa panel yapısı ADS. Yani geliştirilmiş IPS. O yüzden bence kurcalamayın. Ama dediğim gibi son OK sizin.![]()
Ben her zaman söylüyorum. Panel markaları arasında ciddi anlamda kalite farkı kalmadı. Bir zamanlar panda vardı. Onlarda kronik sorun vardı, tamamen ortadan kalktı. Dolayısıyla ışık sızması, clouding v.b. problemler tamamen kasa, üretim genel teknoloji bağlantılı. Şimdi ADS panele alıştınız, HKC gelecek FSA. Açı sıkıntısı olacak, sar başa. Sonra ölü piksel, sar başa. Ama ilk mesajımdan beri hatırlarsınız. Son karar hep sizin.Bu kadar TV değişiminde sizden ogrendiklerim çok yardımcı oldu bana sorular garip gelsede baya birşey öğrendim burdan bıkmadan usanmadan cevap verdiniz çok teşekkürler
O halde 65qa9700 için sıralama su sekildemi boe - Lg - hkc
Dedimya bu işin uzmanı değilim sizin gibi değerli üstadlara tabiyim Lg ips beklentim var daha kaliteli olur diye düşünüyorum Lg panel gelse bile boe mi tercih edeyim![]()
Gelsin bakalım yenisi hayırlısı olsunBen her zaman söylüyorum. Panel markaları arasında ciddi anlamda kalite farkı kalmadı. Bir zamanlar panda vardı. Onlarda kronik sorun vardı, tamamen ortadan kalktı. Dolayısıyla ışık sızması, clouding v.b. problemler tamamen kasa, üretim genel teknoloji bağlantılı. Şimdi ADS panele alıştınız, HKC gelecek FSA. Açı sıkıntısı olacak, sar başa. Sonra ölü piksel, sar başa. Ama ilk mesajımdan beri hatırlarsınız. Son karar hep sizin.

Bence boe gelirse kullanın lg gelmesi tamamen şans kaçırmayın derim.Gelsin bakalım yenisi hayırlısı olsun![]()
En iyisi vestele yaz, de ki "geleyim tv yi ben seçeyim fabrikadan" bakalım ne diyeceklerGelsin bakalım yenisi hayırlısı olsun![]()

Oraları çoktan geçtik davet ettiler çay kahveyeEn iyisi vestele yaz, de ki "geleyim tv yi ben seçeyim fabrikadan" bakalım ne diyecekler![]()
Panellere baktığınız yazılım program platform neresiEn iyisi vestele yaz, de ki "geleyim tv yi ben seçeyim fabrikadan" bakalım ne diyecekler![]()
Hımm, dur bir şifre çözücü enigma alayım,yazdığını ancak çözerim mutlakaPanellere baktığınız yazılım program platform neresi![]()

Uğraşma o kadar diyorum ki!!!Hımm, dur bir şifre çözücü enigma alayım,yazdığını ancak çözerim mutlaka![]()