Vestel 65qa9700 ve bitmeyen sorunlar

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
"bu paraya bu TV" lafı da beni bozuyor yaw,ayrıca beni 40/60 kağıda satılan Sony/Samsung
da çok ciddi rahatsız ediyor!

ama işin gerçeği şu ki bu "KUR" lar ancak böyle fiyatlar oluyor! asıl sıkıntı bu işte

yerli-milli tantanası ile moktan elemanlı panelleri pazarlıyorlar,birde malum Marketler de
devreye girince zaten dandik olan mallar iyice dandik hale geldi!

Sony/Samsung içini açarsanız vede iş den anlayan iseniz,malların orada da ne kadar dandik
elemanlı olduğunu şak diye anlarsınız,bu arada eskinin çok dandiği LGE bugün Sony/Samy den
çok daha kaliteli hale gelmiştir!

kısaca "yerli" montaj ama harbi Çin li TV ler de dandik,marka diye gördüğünüz o malum MARK
TV ler de aynen böyle,yani dandik,parasını vereyim de iyisini alayım olayı TV dünyasında yoktur!

++
Arçelik/Vestel ve diğer çakma marka yerli diye gazlanan TV ler de sorunlar daha da büyük!
Arçelik grubu,sanırım kendilerini eskinin Panasonic veya Pioneer veya Sharp gibi filan sanıyorlar!
TV ler olarak bunları alanlara kafayı yedirtiyorlar resmen!

Vestel bu konuda iyi,paso "değişim" yapıyorlar yaw
adam sorsan "ne iş yapıyorsun" diye
abi bizim işimiz TV leri değiştirmek
valla buna da şükür demek lazım herhalde:kiskis

seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
46
"bu paraya bu TV" lafı da beni bozuyor yaw,ayrıca beni 40/60 kağıda satılan Sony/Samsung
da çok ciddi rahatsız ediyor!

ama işin gerçeği şu ki bu "KUR" lar ancak böyle fiyatlar oluyor! asıl sıkıntı bu işte

yerli-milli tantanası ile moktan elemanlı panelleri pazarlıyorlar,birde malum Marketler de
devreye girince zaten dandik olan mallar iyice dandik hale geldi!

Sony/Samsung içini açarsanız vede iş den anlayan iseniz,malların orada da ne kadar dandik
elemanlı olduğunu şak diye anlarsınız,bu arada eskinin çok dandiği LGE bugün Sony/Samy den
çok daha kaliteli hale gelmiştir!

kısaca "yerli" montaj ama harbi Çin li TV ler de dandik,marka diye gördüğünüz o malum MARK
TV ler de aynen böyle,yani dandik,parasını vereyim de iyisini alayım olayı TV dünyasında yoktur!

++
Arçelik/Vestel ve diğer çakma marka yerli diye gazlanan TV ler de sorunlar daha da büyük!
Arçelik grubu,sanırım kendilerini eskinin Panasonic veya Pioneer veya Sharp gibi filan sanıyorlar!
TV ler olarak bunları alanlara kafayı yedirtiyorlar resmen!

Vestel bu konuda iyi,paso "değişim" yapıyorlar yaw
adam sorsan "ne iş yapıyorsun" diye
abi bizim işimiz TV leri değiştirmek
valla buna da şükür demek lazım herhalde:kiskis
İşin içinden çıkamayınca değiştiriyorlar bu da güzel bir unsur bu son artık olduğu kadar sonuçta kafa yoracak can sıkacak bır durum yok altı üstü bir adet televizyon

seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
46
IMG_20230604_153443.jpg
IMG_20230604_152352.jpg
IMG_20230604_152344.jpg
IMG_20230604_152329.jpg

Hafta içi yazılım guncellemesi yapılan televizyon...bakalım yarin ne güncellemesi yapacaklar...

seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
46
Daha önce panelin arızalı olduğunu yazmıştım servisin yükleyeceği yazılım sonrası yine sonucu paylaşır mısınız.
Servis yazılım yuklemesi yaptı yüklemeden sonra yine aynı :) demekki yazılım ile çözülemeyecek bir sorun bugün detaylı video ve resim çektim servise ilettim bakalım yarın bana nasıl bir cevap gelecek

seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
46
Halen yazılımda takılıp kaldık yazılım yüklendi yeniden resim istediler yolladım yazılım güncel mi diye kontrol edecekler kendi yükledikleri yazılımdan haberleri yok sevgili arkadaşlar gorseldeki yazılım bu TV için güncel

IMG-20230606-WA0057.jpg

yazılım mi

seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
46
Yeni başlık açmak istemedim 😂
hkc panel VA panel ile aynimi farklimi arkadaslar

Geri
Üst Alt