VESTEL 65QA9700 android tv apk yüklenmedi hatası çözümü varmıdır.

O Çevrimdışı

ozkan1979

Yeni Üye
2 Eyl 2023
19
45
merhaba bu tvyi 1 aydır kullanıyorum iptv apk yüklemek istiyorum bazı uygulamalar sorunsuz yükleniyor kullanıyorum bazı uygulamalar yüklenmiyor
android telefonumda uygulama gayet iyi çalışıyor
bu sorunu nasıl çözebilirim çözümü varmıdır
babamda onvo tv var onda çalışıyor uygulama

teşekkürler

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,863
Vesteldeki lisanslı android. Play store dan yüklemeler TV ye uygunluğu yoksa uygulamanin olmaz. 3. Taraf yuklemesi şeklinde yaparsınız. Forumda arama kısmında yada Google dan nasıl yapıldığı hangida bilgiler mevcut. YouTube da da görüntülü anlatımlarda mevcut

O Çevrimdışı

ozkan1979

Yeni Üye
2 Eyl 2023
19
45
benim anlatmak istediğim bu değildi ben apk dosyasını usb ile veya send to files ile yüklüyorum orada sıkıntı yok
fakat tv de uygulama çalışmıyor veya kurmuyor yükleniyor diyor uygulama yüklenmedi diyor
aynı uygulama telefonumda çalışıyor
böyle bir kaç uygulama denk geldim telefonumda sıkıntısız çalışıyor tv de çalışmıyor.
neden kaynaklı çözemedim

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,863
Anladım. Telefon uygulamaları TV ye uygunluğu olmalı. Bu uygulamaları yapan firmalar TV lere uygun kodlama yapmalilar ve Google firmasının güvenlik ve (para ödeme genelde olur). Bu şartları gerçekleştirmesini ister. Bunu yapmayanlara genelde engeller ve diyelim ki açılan uygulamalarda olsa zamanla işlevi gider. Kullanışlı olmaz TV de. Siz ne kullanıyorsunuz bende akşam denerim. Açılmayan

O Çevrimdışı

ozkan1979

Yeni Üye
2 Eyl 2023
19
45
mesela playstorede promax diye iptv uygulaması var bunu başka android tvlerde çalıştığını gördüm onvo da çalışıyor
apk olarak yüklüyorum yüklenmiyor tv de çalışmıyor sebebini çözemedim

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
5 Ara 2020
503
36
mesela playstorede promax diye iptv uygulaması var bunu başka android tvlerde çalıştığını gördüm onvo da çalışıyor
apk olarak yüklüyorum yüklenmiyor tv de çalışmıyor sebebini çözemedim
çözünürlük tutmuyodur+api hatası veriyodur+televizyona dikey kurmaya kalkıyodur aklıma gelenler bunlar

Çözüm
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
problem indirmek değil ben hertürlü apk yı atıyorum tv ye ama açmıyor uygulamayı
Aslında tobacco cevabı vermiş ,muhtemelen istediğin uygulama senin tv çözünürlüğüne denk değildir,diğer tvlerde kurulabilir çünkü o tvlere uygundur.İstersen bir de bunu dene bakalım :alala

Geri
Üst Alt