Yazılım.
Kusura bakmayın anlatamamışım toplu şekilde tüm vestel grubunu kapsayan bir yazılım arşivi var mı yada nasıl bulabiliriz? Genel bi yazılım klasörü indirmiştim fakat birçoğunu bulamıyorumBunu anlamadım ben,sanırım sevgili By_Trol da anlamamıştır Eğer Türkçeye çevrildiyse ,orjinal dille de yazarsan sevinirim
Eğer tv nin donanımı orijinal ise 5. Mesajda etiket resmini eklediğiniz tv nin yazılımı verildi donanımsal arıza yoksa o yazılım sorunu çözerKusura bakmayın anlatamamışım toplu şekilde tüm vestel grubunu kapsayan bir yazılım arşivi var mı yada nasıl bulabiliriz? Genel bi yazılım klasörü indirmiştim fakat birçoğunu bulamıyorum
Her seferinde sizide meşgul etmek istemiyorum hakkını helal edin
Teşekkür ederim sağolun birazdan deniyorumEğer tv nin donanımı orijinal ise 5. Mesajda etiket resmini eklediğiniz tv nin yazılımı verildi donanımsal arıza yoksa o yazılım sorunu çözer
yazılımı atıyorum std by ışığı ok tuşuna bastığımda hızlı hızlı yanıp sönmeye başlıyor yaklaşık 15 dakika oldu ama hala aynı şekilde devam ediyorEğer tv nin donanımı orijinal ise 5. Mesajda etiket resmini eklediğiniz tv nin yazılımı verildi donanımsal arıza yoksa o yazılım sorunu çözer
Farklı flash bellek ile deneyin yüklenmez ana kart değişmesi gerekebilir.yazılımı atıyorum std by ışığı ok tuşuna bastığımda hızlı hızlı yanıp sönmeye başlıyor yaklaşık 15 dakika oldu ama hala aynı şekilde devam ediyor
anakarttan mı yapar bu arızayı. anakartta bakabileceğim bir komponent varmı
O ooo, tüm yazılımları topluca istemek ,Öyle bir yazılım servisinin olduğunu sanmıyorum ben şahsen.Kusura bakmayın anlatamamışım toplu şekilde tüm vestel grubunu kapsayan bir yazılım arşivi var mı yada nasıl bulabiliriz? Genel bi yazılım klasörü indirmiştim fakat birçoğunu bulamıyorum
Her seferinde sizide meşgul etmek istemiyorum hakkını helal edin