VESTEL 55UD8200 STDBY

L Çevrimdışı

liarfaces

Yeni Üye
13 Kas 2022
29
27
Vestel 55 “ Tv stdbyde kalıyor çekirdek yazılımı denedim fakat yazılım ışığı uzun bir süre yanıyor sönüyor hızlı bir şekilde hiçbir etkileşim yok
panel yazılımını bulamadım cümleten hayırlı işleriniz olsun rabbim bereketler versin

F0334253-568B-4160-BBD8-2806579DC643.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Yazılım.
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.

L Çevrimdışı

liarfaces

Yeni Üye
13 Kas 2022
29
27
Teşekkür ederim yarın deniyeyim. Farklı yazılımlarda denedim ama yazılım atar gibi hızlı hızlı yanıp sönüyor 1 saat açık bıraktım yine düzelmedi. Umarım bu düzeltir. Emeğinize sağlık çok teşekkürr ederim. Durumu sizlerle paylaşacağım. Birde bu yazılımların olduğu bir winrarımız varmıdır. Bi winrar indirdim fakat birçoğu orda yok

L Çevrimdışı

liarfaces

Yeni Üye
13 Kas 2022
29
27
Bunu anlamadım ben,sanırım sevgili By_Trol By_Trol da anlamamıştır :) Eğer Türkçeye çevrildiyse ,orjinal dille de yazarsan sevinirim :ok
Kusura bakmayın anlatamamışım :) toplu şekilde tüm vestel grubunu kapsayan bir yazılım arşivi var mı yada nasıl bulabiliriz? Genel bi yazılım klasörü indirmiştim fakat birçoğunu bulamıyorum
Her seferinde sizide meşgul etmek istemiyorum hakkını helal edin

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Kusura bakmayın anlatamamışım :) toplu şekilde tüm vestel grubunu kapsayan bir yazılım arşivi var mı yada nasıl bulabiliriz? Genel bi yazılım klasörü indirmiştim fakat birçoğunu bulamıyorum
Eğer tv nin donanımı orijinal ise 5. Mesajda etiket resmini eklediğiniz tv nin yazılımı verildi donanımsal arıza yoksa o yazılım sorunu çözer

L Çevrimdışı

liarfaces

Yeni Üye
13 Kas 2022
29
27
Eğer tv nin donanımı orijinal ise 5. Mesajda etiket resmini eklediğiniz tv nin yazılımı verildi donanımsal arıza yoksa o yazılım sorunu çözer
yazılımı atıyorum std by ışığı ok tuşuna bastığımda hızlı hızlı yanıp sönmeye başlıyor yaklaşık 15 dakika oldu ama hala aynı şekilde devam ediyor
anakarttan mı yapar bu arızayı. anakartta bakabileceğim bir komponent varmı

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
yazılımı atıyorum std by ışığı ok tuşuna bastığımda hızlı hızlı yanıp sönmeye başlıyor yaklaşık 15 dakika oldu ama hala aynı şekilde devam ediyor
anakarttan mı yapar bu arızayı. anakartta bakabileceğim bir komponent varmı
Farklı flash bellek ile deneyin yüklenmez ana kart değişmesi gerekebilir.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
O ooo, tüm yazılımları topluca istemek :kiskis ,Öyle bir yazılım servisinin olduğunu sanmıyorum ben şahsen. :ok

Geri
Üst Alt