Merhaba, okulumuz için duyuru panosu olarak kullanmak için Vestel 55UD8200 televizyon aldık. Pano için internet ortamında bir panelden bilgi girişi yapılıyor ve daha sonra ilgili web sayfası televizyondan açıldığında duyuru panosu olarak işlevsel olarak çalışıyor. Bu amaçla kullanmak istiyoruz ancak televizyonla internete kablosuz ağdan erişim sağlayamadım. Vestel servisi fatih ağına erişilmez diyor ancak bu doğru değil. Çünkü fatih ağında bazı filtreler nedeniyle bazı sitelere erişim engelleniyor. Biz kablosuz ağın şifresini girdikten sonra ağa bağlandı diyor. Ancak internet erişimi yok ayarlarını kontrol edin diyor. Daha sonra sonra kendi telefonumun internetini paylaştım. Aynı şekilde bağlantı sağlandı ancak internet erişimi olmadı. Google ana sayfası dahi açılmıyor. IP ya da DNS ayarları ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum ama emin alamadım. Varsayılan olarak bu ayarlar otomatik yapılandırma olarak ayarlı.
Televizyonun yazılımı güncellenirse sorun çözülür mü emin değilim. Yardımcı olursanız memnun olurum.
Televizyonun yazılımı güncellenirse sorun çözülür mü emin değilim. Yardımcı olursanız memnun olurum.