Özel servis 3700 tl fiyat verdi. Vestel 3500 tl ye 55U9500 yeni tv önerdi. Yaptırmayı yada 55u9600 e geçmeyeceğim. Artık anakart ve kasayı letgo yada sahibinden de değerlendireceğim. Ben Adem abinin tavsiyesi ile 65 inç Onvo ov65500 e geçiyorum.
Geçmiş olsun .
Benim açımdan ilk değerledirme olarak çocuğun sağlığıdır .
Başıma gelen olay , büyük ekranlı tüplü televizyonun çocuğun üzerine düşmesi ve son andaki hamlesi ile altında kalmaktan kurturması .
( ALLAH korudu ) .
Bildiğiniz gibi şimdiki yeni yeni tip televizyonlarda hafifledi ama yinede büyük ekranlı televizyonlar kısmen ağır sayılır ve ekranları kırılmaya daha çok müsait .
Ana konuya gelirsek 65 inç televizyon için uzaktan seyretmediğiniz sürece görüntü kalitesi , panelin durumu üstten , alttan , önden , yandan görüntüsü ve renklerin durumu . firma desteği vs gibi konular . yeniden kırılma ihtimali .
Daha ucuzları olabilir tüm ürünlerin indirim ve taksit seçeneklerini araştırmanız
İndirimler bitmiş .
65 inç Onvo ov65500 TV 5.500 TL fiyatlarda dün 100 TL indirimde idi , şimdi indirim bitti
diğer 58 inç Onvo 3500 TL idi şimdi indirim bittti 3600 TL olmuş
Vestel 6.080 TL son ürün .
ve 500 TL fark ile
Gerçekler , kendimizi sıfırlamadığımız sürece düşüncemizde değişiklik olmayacacaktır .
İlk saniyelerde düşünülen ve karar verilen yapılır .
Karar sizindir .
Vestelden 65 inç için teklif almanız