Selam foruma yeni katıldım ve aylardır bir sorunun cevabını bulamadım. Eylül 2020 ayında Vestel 55u9402 smart tv aldım. Tv iyi performanslı ve hızlı bir cihaz. Aancak tv nin cep telefonu ile tv kablosuz bluetootla bir türlü eşleştiremedim. Cepten tv görünüyor eşleştirme kodu gidiyor tv de kod doğru eşleştir için evet i tıkladığımda başarısız uyarısı alıyorum. Sadece bir kere geçen ay şans eseri eşleşme başarılı dedi. Eşleştirmeyi kesince tekrar bağlan dedim olmadı tekrar başarısız hatası veriyor. Vestel müşteri hizmetlerini aradım kendileri bu tv de böyle bir özelliğinin olmadığını eşleştirme yapılamayacağını söyledi bende nasıl o zaman eşleşti. Telefondaki bütün sesleri tv den açabiliyorum çalabiliyorum. çağrı geldiği zaman tv den uyarı alabiliyorum dedim. Ozaman bu tv kapasitesinin farkında değil dedim müşteri hizmetlerine ancak halen iddaa da bulunuyor ve eve servis yönlendirmesi durumunda ücret alacaklarını belirttiler. Tv yi zaten ilk günden beri kendi servislerinin kurduğu gibi duruyor. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı. Nedenini bilen var mı. Fabrika ayarlarına aldım iki üç defa internet üstünden güncellemelerine bakıyorum. farklı telefonlarla deniyorum ama olmuyor. Ayarlarına bakıyorum olmuyor. Yardımcı olur musunuz yazılım mı gerekli başka bir formül var mı. tv garantili yazılımla da uğraşmak istemiyorum garanti nedeniyle. Cevap için teşekkür ederim şimdiden.