Vestel 55QA9701 Tv ye kulaklık bağlama

Y Çevrimdışı

yeerken

Aktif Üye
13 May 2018
54
55
televizyona kulaklık girişinden pc 2+1 ses sistemi baglamak istiyorum jak girişine takınca televizyonun sesi normal olarak gidiyor ama bir türlü ses ayarlarından kulaklık yada ses sistemi kısmını aktif etmek için bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,769
40
Eğer olmaz ise dönüştürücü kullanmayı deneyin. Televizyonda optik/spdif çıkışı yok sanırım. Her iki cihazda da optik çıkış olsaydı oradan da bağlayabilirdiniz.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
Y yeerken Şimdi kontrol ettim hiç bir ayar yapmanıza gerek yok kulaklık fişi tv nin kulaklık soketine takıldığında tv nin sesi kesiliyor ses kulaklıktan gelmeye başlıyor. Kullanılan kulaklık fişi önemli uygun olan ve olmayan fiş resimlerini aşağıya ekledim.

Tv tarafı uygun olan jack fiş üç bölümlü

Stereo-jack-fis.jpg

Tv tarafı uygun olmayan daha çok akıllı telefonlarda kullanılan jack fiş dört bölümlü

Uygun-degil.jpg

Y Çevrimdışı

yeerken

Aktif Üye
13 May 2018
54
55
hocam uygun olan jak nereden bulabilirim bir link varsa sevinirim yada ne adla aratayım saygılar.@By_Trol,

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
hocam uygun olan jak nereden bulabilirim bir link varsa sevinirim yada ne adla aratayım saygılar.@By_Trol,
Elektronik cihazların yedek parçasını satan malzemecilerden temin edebilirsiniz. Forum ana sayfa üst kısmında reklamı olan Merter Elektronik Merter Elektronik Merter Elektronik Destek Merter Elektronik Destek sorabilirsiniz. Fişin adı "3,5 mm stereo jak fiş" Ses sistemi tarafı hangi fiş ile bağlanıyor onu siz bilirsiniz veya resmini buraya ekleyin çünkü bir ucunda 3,5 mm stereo jak fiş olan diğer tarafında sizin kullandığınız ses sistemine uygun fişli hazır kablolar satılıyor.
Örneğin aşağıdaki resim tv tarafı 3,5mm stereo jack fişli ses sistemi tarafı erkek rca fişli kablo

35mm-stereo-jack-to-rca-fisli-kablo.webp

Geri
Üst Alt